Ce se întâmplă cu relația dintre Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean! Cei doi comunică prin comentarii: „Aș rămâne orb”

Author: Laura Macovei
Actualizat: 15 nov 2023, 14:46

Ce se întâmplă cu relația dintre Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean! Cei doi comunică prin comentarii: „Aș rămâne orb”

Sursa: Instagram/TikTok BDLP

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean formează o relație de un an, aceștia fiind mereu în atenția presei. Deoarece în jurul acestora s-au creat diferite controverse, fanii au presupus că cei doi ar pune punct relației.

Bogdan de la Ploiești este unul dintre cei mai apreciați interpreți de manele de la noi din țară, iar Cristina Pucean este o frumoasă dansatoare care i-a cucerit inima acestuia. 

Aceștia formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc.

Ce se întâmplă cu relația dintre Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean

Cei doi au comunicat prin mesaje, sub atenția urmăritorilor de pe TikTok.

„Dar tu, iubire? Mi-ai da ochișorii tăi?” a fost întrebarea acesteia. 

Bogdan de la Ploiești i-a răspuns imediat iubitei sale și i-a declarat toată dragostea sa. 

„Nu știu dacă ți-aș da ochii mei, dar la cât de mult te iubesc, aș rămâne cu siguranță și eu orb, să ne iubim orbește. Și vă spun din toată inima că acesta e cel mai sincer răspuns.

Te iubesc!”
a spus acesta pe contul său de TikTok.

Citește și: Bogdan de la Ploiești a mers pe șantier „Pun oglindă pe tavan” Cum arată casa în care artistul și Cristina Pucean vor petrece clipe de neuitat

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

@bogdandelaploiesti.haz Răspunde lui @CRISTINA PUCEAN ♬ FATO- BogdanDeLaPloiesti
Prezenți la premiera filmului Miami Bici 2, Bogdan de la Ploiești a fost întrebat
de reporterii Kanal D dacă iubita sa îndeplinește toate criteriile pe care el le caută la o femeie.

„Și dacă nu le are, să știți că nu suntem perfecți nici eu, nici ea, dar fiecare cred că trebuie să vadă ceea ce e bun și ceea ce contează cu adevărat, iar pentru mine, ea este perfectă. 

Dacă aș fi spus asta din prima probabil suna foarte lăudăros și așa că am preferat să spun varianta asta puțin mai grea, ca să înțeleagă toată lumea că un cuplu trebuie să muncească să ajungă acolo unde trebuie,” a spus acesta pentru kanald.ro la premiera filmului „Miami Bici 2”, care a avut loc la Cineplexx Băneasa. 

Ce cadou i-a făcut Bogdan de la Ploiești iubitei sale, la împlinirea unui an de relație

Bogdan de la Ploiești i-a făcut o surpriză de zile mari iubitei sale, la împlinirea unui an de relație. Cântărețul a răsfățat-o pe frumoasa sa iubită cu un buchet uriaș de trandafiri roșii.

Citește și: Ce a făcut Bogdan de la Ploiești după ce s-a zvonit că s-ar fi despărțit de Cristina Pucean! „Pentru cei care nu credeau”

„365 de trandafiri, unul pentru fiecare zi, pentru că ești cea mai minunată și cea mai superbă femeie”, a fost declarația acestuia. 

Filmulețul de pe TikTok a devenit extrem de viralizat pe platformele sociale.