Ce se întâmplă cu serialul Destăinuiri de la Kanal D! Care sunt noile zile și ora de difuzare, începând de săptămâna viitoare!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 mar 2023, 12:36
Foto(4)

Captivantul serial Destăinuiri va avea începând de săptămâna viitoare noi zile și ora de difuzare! Iată când vă veți reîntâlni cu cele mai emoționante și educative povești și lecții de viață, în cabinetul medicului psihoterapeut Manolya!

Producția turcească Destăinuiri (cu titlul original Kirmizi Oda) este o drama psihologică și aduce în atenția telespectatorilor o serie de povești tulburătoare, situații impresionante și scene cutremurătoare, ce pot constitui adevărate lecții de viață. Noul serial aduce de asemenea în prim plan și o pleiadă de actori celebri și apreciați în Turcia pentru talentul lor desăvârșit, care vor pune în scenă cele mai emoționante scene și vor juca magistral.

Printre aceștia se numără multe nume sonore ale cinematografiei turcești precum: Binnur Kaya, care da viață personajului principal Manolya, medicul psihoterapeut șef al prestigioasei clinici din Istanbul, Tülin Özen, Meriç Aral, Halit Özgür Sarı, Burak Sevinç, care dau viață celorlalți medici psihologi ai clinicii, cărora li se vor alături mulți alți actori în roluri episodice.

Ce se întâmplă cu serialul Destăinuiri de la Kanal D! Care sunt noile zile și ora de difuzare, începând de săptămâna viitoare

Încă de la difuzarea primelor episoade, publicul din România a fost impresionat de noul serial Destăinuiri, care a expus povești tulburătoare de viață ale unor personaje ce au fost marcate de anumite traume în trecut și care încă nu le dau pace nici în prezent și își doresc să le elimine definitiv și să aibă o viață normală.

Începând de săptămâna viitoare, mai precis din 27 martie, îndrăgitul serial Destăinuiri va putea fi urmărit în zilele de luni și marți, de la ora 22:30, la Kanal D, imediat după producția Totul pentru familia

mea.

Citește și: Cine este și câți ani are actrița Binnur Kaya, care dă viață personajului principal Manolya în noul serial Destăinuiri! Iată cum arată celebra actriță fără machiaj, dincolo de platourile de filmare!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Telespectatorii au pătruns deja în cabinetul medicului psihoterapeut Manolya și au aflat câteva povești de-a dreptul cutremurătoare din viață unor personaje care au venit disperați la ședințele de psihoterapie din dorința de a scapă

de ororile și traumele ce le-au marcat trecutul, în speranța că își vor putea găși liniștea interioară și vor putea avea un trăi normal în prezent și de asemenea vor putea privi cu optimism către viitor, lăsând în urmă toate evenimentele nefericite.

Citește și: Cine este și câți ani are actrița Evrim Alasya, care va da viață personajului Meliha în noul serial turcesc Destăinuiri! Iată ce voce superbă are celebra actriță!

Chiar și medicul șef Manolya, renumit pentru capacitățile sale uluitoare de a vindeca pacienții care ii călcau pragul cabinetului, pare să ascundă anumite lucruri triste în sufletul său și să trăiască multe frământări și zbucium în spatele atitudinii sale optimiste. Deocamdată aceasta nu a dezvăluit nimănui despre problemele sale și despre lucrurile care o apasă dincolo de masca zâmbitoare și calmă pe care o afișează la clinica sa.

Telespectatorii vor descoperi pe parcurs dacă Manolya va reuși să își vindece și propriile răni sufletești, dar și cu ce alte cazuri impresionante și povești de viață se va mai confrunta la cabinetul ei pe viitor.