Ce se întâmplă cu serialul Fiica ambasadorului de la Kanal D! Care sunt noile zile și ore de difuzare!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 mar 2023, 12:03
video Foto(4)

Îndrăgitul serial "Fiica ambasadorului" va avea începând de săptămâna viitoare noi zile de difuzare, însă ora va rămâne la fel, la 20:00, pe Kanal D.

Producția turcească de excepție, Fiica ambasadorului, ai cărei protagoniști sunt celebrii actori Neslihan Atagul și Engin Akyürek, aduce în atenția publicului din România povestea fascinantă de dragoste a celor doi protagoniști Nare și Sancar, trasformata într-o superbă legendă. Cei doi îndrăgostiți vor lupta din răsputeri pentru împlinirea iubirii lor, dar și pentru fiica lor. Începând de săptămâna viitoare, din 31 ianuarie, îndrăgitul serial Fiica ambasadorului va putea fi urmărit în zilele de luni și marți, de la ora 20:00, la Kanal D.

Ce se întâmplă cu serialul Fiica ambasadorului de la Kanal D

Încă de la difuzarea primelor episoade, publicul din România a primit cu brațele deschise serialul Fiica ambasadorul, a cărei acțiune a fost declanșată de o intrigă puternică și impresionantă. Tânăra Nare, fiica unui ambasador turc, și-a luat inima în dinți și l-a înfruntat pe Akin, fratele ei vitreg, care o batjocorise ani la rând, fără că tatăl lor să intervină și să pună capăt grozaviei.

Citeste si: Ceylan, iubita afaceristului Kahraman din serialul Fiica ambasadorului, cea mai frumoasă mireasă! Iată cu cine este căsătorită actrița Gözde Çığacı în viața reală!

Îngenunchiată de toate nenorocirile suferite, Nare merge la tatăl fiicei sale pentru a o încredința acestuia după care avea de gând să dispară definitiv din viață lor. Însă destinul i-a dat toate planurile peste cap, iar tânăra Nare și bărbatul iubit, Sancar se vor confruntă cu multe piedici ivite în calea fericirii lor.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Serialul Fiica ambasadorului a adus în atenția publicului actori dintre cei mai talentați și apreciați în Turcia, precum: Neslihan Atagul (în rolul Nare), Engin Akyürek (în rolul Sancar), Uraz Kaygılaroğlu, Tülin Yazkan, Erhan Alpay, Gonca Cilasun și mulți alții, care au

interpretat magistral rolurile, fascinând prin talentul lor desăvârșit. Nu pierdeti serialul Fiica ambasadorului, ce va fi difuzat de saptamana viitoare in zilele de luni si marti, de la ora 20:00, la Kanal D! 

Citeste si: Cine este și câți ani are carismatica Elvan din serialul Fiica ambasadorului! Iată cu ce se ocupă Hivda Zizan Alp când nu se află pe platourile de filmare!

Citeste si: Motivul neașteptat pentru care Neslihan Atagul a refuzat rolul principal în cea mai noua producție TV din 2022. Milioane de fani așteptau cu sufletul la gura să o vadă din nou pe micul ecran

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.