Ce se întâmpla cu serialul turcesc „Melek”? Care sunt noile zile de difuzare, de la Kanal D

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 11 apr 2024, 04:05

Kanal D își schimbă grila de program așa că, iată când urmează să fie difuzat serialul „Melek”.

Sursa: Captură KANAL D

Kanal D își schimbă grila de program așa că, iată când urmează să fie difuzat serialul „Melek”.

Melek este noul serial turcesc difuzat de Kanal D  care a cucerit publicul din România încă de la primul episod.

Când urmează să fie difuzat serialul turcesc „Melek”?

Grila de program de la Kanal D a fost modificată. Pentru că serialul „Melek” este atât de apreciat de către publicul din România, acesta urmează să fie difuzat de luni până vineri, începând cu ora 20:00.

Serialul fenomen, care îi ține îi suspans pe fanii filmelor turcești, este urmărit zilnic de mii de români.

Echipa Kanal D își surprinde de fiecare dată telespectatorii cu filme impresionante, care sunt urmărite în întreaga lume.

Așa se întâmplă și cu „Melek”, care îi ține pe admiratori cu sufletul la gură de la premiera care a avut loc pe data de 4 iulie 2023.

Citește și: Melek ajunge la spital în urma unui conflict pe care îl are cu Alpay. Vezi online live episodul 4 al serialului “Melek”, începând cu ora 20:00

Cine este actrița care interpretează rolul lui „Melek”?

Rolul lui Melek este interpretat de superba actriță Nehir Erdogan, în vârstă de 43 de ani. Actrița s-a născut în Izmir și s-a îndrăgostit de teatru încă din perioada liceului.

Aceasta a urmat cursurile Universității Marmara din Istanbul, Facultatea de Științe Economice și Administrative, Departamentul de Administrare a Afacerilor. În ultimul an de studii s-a angajat la postul de televiziune TRT 1, unde a prezentat știri culturale și știri sportive.

În  anul 2002, a fost remarcată datorită frumuseții și talentului său astfel că, primit oferta de a juca în primul sau serial TV „Koçum Benim”.

Imediat după ce a interpretat acest rol au urmat altele în seriale de televiziune, filme de lungmetraj, dar și pe acela de gazdă a câtorva emisiuni de divertisment difuzate în Prime

Time la diverse posturi TV din Turcia.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Actrița este căsătorită cu directorul de imagine Ahmet Sesigurgil, din 2014 pe care l-a cunoscut pe platourile de filmare ale lungmetrajului „Silsile”.

După căsătorie cei doi s-au stabilit la Paris.

Despre ce este vorba în serialul turcesc „Melek”?

Melek este un personaj controversat, care te acaparează de la prima secvență. Este o femeie care luptă pentru supraviețuire și care se lovește de tradițiile și obiceiurile comunității. Tânără fiind, aceasta alege să lupte pentru iubirea sa, atunci când familia o forțează să se căsătorească cu un alt bărbat față de cel pe care îl iubește.

Totuși, trece peste orice obstacol, inclusiv peste deciziile drastice ale familiei și fuge cu bărbatul iubit, Alpay, în Germania.

Fiind tânără și visătoare aceasta crede că totul va merge ca în poveștile romantice, cu final fericit. Din păcate ei se schimbă brusc, iar necazurile încep să vină unele după altele.

În urma unui control de rutină află că are cancer, iar în timp ce se află în spital soțul ei fuge cu amanta, iar Melek rămâne singură cu cei trei copii ai săi. Melek își găsește puterea de a le oferi copiilor săi un viitor și, pe măsură ce se confruntă cu durerea trecutului, nenumărate probleme și situații incredibile o așteaptă în noua ei viață.

Citește și: Cine sunt actorii din serialul turcesc „Melek”? Urmărește la Kanal D povestea impresionantă a unei mame curajoase!

Deși știe ca familia sa este supărată pe decizia pe care a luat-o în urmă cu două decenii, și refuză să îi mai pronunțe numele, Melek alege, totuși, să se întoarcă, împreună cu cei trei copii, la familia sa.

Deși speră că familia ei o va reprimi în casa părintească, aceasta se lovește de refuzul tatălui și a rudelor sale care nu vor să mai audă de ea.

Melek este, însă, o femeie puternică, hotărâtă și capabilă și va încerca să facă față tuturor provocărilor. Pe parcurs va descoperi că există persoane care îi sunt alături. Va reuși aceasta să treacă peste toate greutățile pe care viața i le așterne în cale? Poți afla acest lucru doar urmărind serialul Melek, de luni până vineri.