Ce se întâmplă cu serialul turcesc Secrete de familie! Care vor fi noile zile și ore de difuzare ale îndrăgitei producții din 16 martie, la Kanal D2

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 mar 2024, 22:45

Anunț important pentru fanii serialelor turcești! Îndrăgita producție Secrete de familie va putea fi urmărită din 16 martie, la Kanal D2! Iată care vor fi noile zile și ore de difuzare!

Serialul turcesc Secrete de familie a cucerit telespectatorii încă de la primele episoade cu povestea impresionantă de dragoste dintre cei doi protagoniști Ceylin și Îlgaz, dar și cu momente tulburătoare și cazuri judiciare inspirate din realitate, care au generat suspans și emoții uriașe. Producția a adus în atenția publicului doi actori turci extrem de talentați și apreciați, Pinar Deniz și Kaan Urgancioglu, care au devenit cunoscuți în România după ce au jucat în producții de excepție în trecut și au încântat cu talentul lor desăvârșit.

Din dată de 16 martie, îndrăgitul serial Secrete de familie va fi difuzat la Kanal D2 și va aduce în continuare pe micile ecrane scene palpitante și cazuri cutremurătoare.

Producția Secrete de familie va putea fi urmărită din 16 martie, la Kanal D2! Care vor fi noile zile și ore de difuzare

Din 16 martie 2024, captivantă producție Secrete de familie va putea fi urmărită la Kanal D2, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 22:00.

Încă o veste bună pentru fanii serialelor turcești este că îndrăgitul serial va putea fi urmărit și în reluare în fiecare luni, de la ora 23:00, tot la Kanal D2, pentru a descoperi în continuare noi cazuri impresionante, dar și ce se va întâmpla cu relația dintre Ceylin și Ilgaz, ce vor avea de înfruntat noi obstacole și momente dificile.

Citește și: Veste neașteptată pentru Ceylin. În această seară, de la ora 23:00, în serialul “Secrete de familie”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În cel mai recent episod al serialului Secrete de familie, Ceylin și Ilgaz au ajuns din nou într-un punct critic al căsniciei lor, deoarece avocata a sărit în ajutorul nepoatei sale, Parla, fapt ce l-a înfuriat teribil pe soțul ei, însetat de dreptate.

În ciuda avertismentului lansat de Ilgaz, Ceylin a apelat la fostul comisar Metin, care a ajutat-o pe tânăra fugară să se ascundă chiar în casa lui.

Citește și: Pinar Deniz și Kaan Urgancioglu, protagoniștii serialului Secrete de familie, pe covorul roșu la Internațional Emmy Awards 2023! Iată cum au strălucit cei doi actori în cadrul celui mai așteptat eveniment al anului 2023

În vreme ce toți ceilalți suspecți au fost arestați. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu tânăra Parla, dar și cum va evolua relația dintre Ceylin și Ilgaz, în următoarele episoade ale producției Secrete de familie, ce va fi difuzat din 16 martie, la Kanal D2, sâmbătă și duminică, de la ora 22:00!