Ce se întâmplă cu serialul “Vinovați de iubire”! La ce oră și în ce zile va fi difuzată producția turcească începând din această săptămână

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 iun 2024, 12:42

Producția “Vinovați de iubire” prezintă într-o manieră tulburătoare o poveste de viață dramatică, inspirată din realitate, a doi îndrăgostiți care duc povara unor tragedii din trecut și care ajung să se cunoască și să lupte împreună pentru dragostea lor.

Kanal D a adus de curând în atenția publicului din România un nou serial turcesc de excepție “Vinovați de iubire” (cu titlul original- Masumlar Apartimani), în care iubirea şi puterea ei vindecătoare devin elemente principale. Producția a fascinat telespectatorii nu numai prin intermediul poveștii emoționante de dragoste dintre cei doi protagoniști, ci și prin intermediul unei distribuții încântătoare din care fac parte actori celebri și talentați.

Care sunt zilele și ora de difuzare ale îndrăgitei producții “Vinovaţi de iubire” de la Kanal D

De săptămâna aceasta, captivanta producție “Vinovați de iubire” va fi difuzată de miercuri până vineri, imediat după serialul “O dragoste”, de la ora 21:45, la Kanal D și va aduce în continuare în atenția telespectatorilor noi momente emoționante, intrigi uluitoare, întâmplări șocante, dar și răsturnări neașteptate de situație.

Serialul turcesc “Vinovați de iubire” are în distribuție, în rolurile centrale, pe doi actori renumiți și apreciați în multe colțurile ale lumii: Farah Zeynep Abdullah, pe care publicul a urmărit-o în producția “Trădarea” (în rolul Aylin), în serialul “În dragoste și în război” (în rolul Sură) şi în “Kosem” (în rolul Prinţesei Farya) și pe carismaticul Birkan Sokullu, unul dintre cei mai talentați actori ai momentului în Turcia.

Citește și: Gulben merge acasă la Esat și se apucă să îi facă curat. Vizionează episodul 11 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară, începând cu ora 21:45

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Serialul “Vinovaţi de iubire” aduce în atenția publicului o poveste impresionantă de iubire

Producția prezintă într-o manieră tulburătoare o poveste de viață dramatică, inspirată din realitate, a doi îndrăgostiți Inci și Han, care duc povara unor drame din trecut şi care ajung să se cunoască şi să lupte împreună pentru dragostea lor. Han Derenoglu (Birkan Sokullu) este un tânăr inteligent, om de afaceri de succes, care se întoarce acasă pentru a avea grijă de tatăl vârstnic, Memduh (rol jucat de actorul Attila Sendil), care este grav bolnav, și de surorile lui, Safiye (Ezgi Mola), Gulben (Merve Dizdar) și Neriman (Gizem Katmer), marcate de experiențele traumatizante trăite în copilărie, din cauza mamei lor.

Chipeșul Han se izolează de orice activitate socială, dedicându-și timpul îngrijirii familiei sale, până în ziua în care o cunoaște pe İnci (actrița Farah Zeynep Abdulah), de care se îndrăgostește iremediabil.

Citește și: INTERVIU: Farah Zeynep Abdullah, despre serialul "Vinovati de iubire". Ce spune actrița despre İnci, personajul pe care îl interpretează: "Nu avem multe în comun..."

Frumoasa Inci, care locuiește alături de bunicul şi fratele ei, ascunde şi ea drame cumplite din perioada copilăriei, iar pe parcursul relației sale cu Han, cei doi vor lupta să depășească trecutul plin de tristeți si evenimente neplăcute şi să se bucure de viață şi dragoste. În tot șirul evenimentelor care se vor succeda rapid în viețile protagoniștilor, Safiye, sora lui Han, va fi cea care se va opune constant relației celor doi, din teamă de nu rămâne singură.

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?