Ce se întâmplă cu târgurile de Crăciun şi Paşte din București? Schimbările anunțate de Nicuşor Dan

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 01 feb 2021, 02:05
Târg de Crăciun
Sursa: pexels

A devenit deja o tradiție ca în fiecare an, înainte de Crăciun şi de Paşte, în București să fie organizate târguri. Ce se va întâmpla acum, după ce Nicuşor Dan a câștigat alegerile locale?

Încă din campania electorală, Nicușor Dan a anunțat că își dorește să facă lucrurile altfel, comparativ cu cei care au fost în fruntea Bucureștiului înaintea lui. Astfel, după câștigarea alegerilor locale din 27 septembrie 2020, Nicușor Dan a anunțat o serie de schimbări care vor avea loc în perioada următoare.

Se vor mai organiza târguri de Crăciun şi Paşte în București?  

După ce va deveni în mod oficial primarul general al municipiului București, Nicușor Dan și-a propus să facă mai multe modificări, astfel încât, principalele probleme cu care se confruntă bucureștenii să se rezolve cât mai curând. Nicușor Dan este de părere că, având în vedere situația economică actuală, orice cheltuială inutilă ar trebui evitată.

Pentru că bucureștenii erau obișnuiți ca în fiecare an, înainte de Crăciun şi de Paşte, să fie organizate târguri și spectacole, Nicușor Dan a ținut să lămurească și acest aspect.

Înaintea unei întâlniri cu ministrul Finanţelor, primarul ales al Capitalei a anunțat că este puțin probabil ca în acest an să mai fie organizate astfel de târguri în Capitală, cu excepția celor private. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nicușor Dan a precizat că situația economică este destul de delicată și că, în prezent, își dorește să se concentreze pe lucrurile care sunt cu adevărat importante. Astfel, banii vor fi direcționați către zonele în care este esențial să fie făcute investiții, printre problemele principale ale Bucureștiului fiind poluarea sau termoficarea. 

  "Dacă ai doi copii la şcoală şi nu-ţi ajung banii, nu te duci în vacanţă în Dubai.

Cam asta e ce trebuie să facem. Suntem într-o situaţie economică dificilă şi trebuie să direcţionăm banii acolo unde sunt urgenţele. E posibil să avem târguri private. Dar să alocăm bani din partea Primăriei pentru astfel de evenimente, foarte puţin probabil.(...) Trebuie să ducem banii către chestiuni esenţiale.", a spus Nicușor Dan, potrivit digi24.ro.

 

 


O nouă ediție incendiară a emisiunii ”Casa iubirii”. Mâine, 9 septembrie, se încing spiritele între Gagea și Julia, în timp ce Antoni va explica pozele în care apare alături de o tânără misterioasă.