Ce se întâmplă cu temperaturile în orele următoare. Prognoza meteo ANM marți, 8 noiembrie 2022

Autor: Bianca Hriscu

Prognoza meteo ANM marți, 8 noiembrie 2022

Sursa: pexels

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat prognoza meteo pentru ziua de marți, 8 noiembrie 2022. Iată cum va fi vremea la nivelul întregii țări, dar și ce se întâmplă cu temperaturile.

Meteorologii anunță o zi de marți cu vreme frumoasă și mult mai caldă decât ar fi normal pentru prima decadă a lunii noiembrie. Iată cât de mult vor urca temperaturile și ce se va întâmpla cu precipitațiile.

Prognoza meteo ANM marți, 8 noiembrie 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

Săptămâna a debutat din nou cu vreme mult mai caldă decât ar fi normal la începutul lunii noiembrie, astfel că și marți se vor înregistra temperaturi peste limitele normale.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță valori termice peste normalul perioadei, maximele încadrându-se între 12 și 20 de grade. În noaptea de marți spre miercuri, vremea va rămâne caldă, astfel că minimele se vor situa între 1 și 9 grade.

Ziua de marți aduce vreme în general frumoasă, chiar dacă în prima parte a zilei pot să mai apară unele înnorări, ploi slabe și burniță, în special în regiunile intracarpatice și la munte.

Meteorologii anunță că, local, în zonele joase poate să mai apară și ceața, mai ales noaptea și la primele ore ale dimineții.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că temperaturile ridicate din ultima perioadă au o explicație clară. Aerul polar este blocat în partea de nord-est și nord a Europei și astfel se explică temperaturile neobișnuit de mari pentru luna noiembrie.

Citeste si: Temperaturile sub zero grade vin mai devreme în România! Zonele în care gerul se va năpusti asupra noastră

Vremea în București marți, 8 noiembrie 2022

La București, regimul termic va fi peste normalul perioadei în cursul zilei de marți, 8 noiembrie 2022. Se va înregistra o maximă de 17-19 grade. Bucureștenii vor avea parte de o zi de marți însorită, iar vântul va sufla slab și moderat. Noaptea, vremea va fi în continuare frumoasă, iar minimele se vor încadra între 4 și 7 grade, peste normalul perioadei.

Vremea în Brașov marți, 8 noiembrie 2022

Meteorologii anunță că temperatura va mai scădea la Brașov în cursul zilei de marți, dar în continuare se va situa peste normalul perioadei. Se va atinge o maximă de 16 grade în timpul zilei și mai sunt anunțați nori joși. Noaptea, cerul va fi noros, poate să apară ceața către dimineață, iar minima va fi de 4 grade.

Vremea în Constanța marți, 8 noiembrie 2022

La Constanța se anunță o maximă de 15 grade și un cer variabil. Soarele își va face simțită prezența, iar vântul va sufla slab și moderat. După lăsarea serii, minima va coborî până la 8 grade și sunt anunțați nori joși și ceață. 

Citeste si: Când vor cădea primii fulgi de zăpadă în România. Temperaturi de vară în pragul iernii. Meteorologii au făcut anunțul