Ce se întâmplă cu Vero Căliman, la șase luni de la plecarea din gașca Zurli: „Am găsit răspunsul pentru o situație care nu-mi dădea pace” Ce decizie radicală a luat aceasta

Autor: Laura Macovei

Vero Căliman a decis, să se dedice în totalitate ei și să înceapă o perioadă de transformare pe plan personal

Sursa: Facebook Vero Căliman

Vero Căliman, cunoscută ca „fetița Zurli”, le-a povestit fanilor despre transformarea suferită în ultimul timp, mai exact după ce a luat decizia de a părăsi gașca Zurli.

La începutul lunii martie, fetița Zurli anunța retragerea sa din gașca ce a adus bucurie mulți ani copiilor. După demisia acesteia, au urmat alte două, ale lui Ionuț Varodi și Răzvan Marina. 

Vero Căliman a decis, după acea perioadă, să se dedice doar ei și să înceapă o perioadă de transformare.

Citește și: Vero Căliman a plecat din București! Ce a făcut fosta Fetiță Zurli la câteva luni după ce a părăsit Gașca Zurli

Ce face acum Vero Căliman, la șase luni după ce și-a anunțat demisia

După ce și-a dat demisia, Vero Căliman a traversat o perioadă de regăsire personală, pe care a și împărtășit-o cu fanii. Vedeta și-a dorit ca oamenii să nu o mai privească doar ca pe „fetița Zurli”, ci ca pe o femeie pe nume Vero Căliman. 

În cea mai recentă postare a sa, Vero le-a transmis fanilor că, în procesul ei de transformare pe plan personal, a descoperit ce lucru îi lipsea cel mai mult. 

De asemenea, vedeta este complet mulțumită de transformarea sa și consideră că este pe drumul cel bun. 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

„Am trăit în prezent săptămâna aceasta, am încercat și am reușit să mă detașez puțin de mediul online și să încep să lucrez la niște proiecte pe care le amân de multă vreme. Am trăit în prezent pentru mine și pentru prietenii mei. Am lucrat cu spor și am găsit răspunsul pentru o situație care nu-mi dădea pace.

Citește și: Vero Căliman regretă plecarea din “Gașca Zurli”? „În continuare mă gândesc”. Cum se înțelege actrița cu Mirela Retegan

M-am schimbat mult în ultimele luni, aș spune că m-am transformat. Sunt foarte mulțumită de felul în care au evoluat lucrurile, dar simțeam că ceva din mine lipsește profund. Am stat intens pe acest gând, mi-am urmărit gândurile și acțiunile și am înțeles. Am devenit suspicioasă și asta m-a făcut să mă concentrez mai mult pe ceea ce am de primit și mai puțin pe ceea ce am de oferit.

Și nu funcționează așa pentru mine. Lăsând la o parte conjunctura, unul dintre lucrurile care mi-au adus succes a fost fix motivația de a oferi. Dar înțeleg, trebuia să mă mut puțin și în cealaltă tabără ca să se echilibreze „balanța”, a transmis Vero Căliman pe pagina sa de Facebook.