Ce se întâmplă cu Viorel Lis în aceste momente. Oana Lis se teme pentru viața soțului său: „Să vezi cum îmi tremură mâinile”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 05 mar 2024, 12:50

Viorel Lis se confruntă cu mai multe probleme de sănătate

Sursa: Facebook: Oana Lis

Viorel Lis se confruntă cu grave probleme de sănătate. Oana Lis a împărtășit cu urmăritorii săi un episod nu tocmai plăcut, dar peste care a reușit să treacă cu bine.

Oana Lis este extrem de activă în mediul online și împărtășește cu prietenii virtuali atât episoadele plăcute, cât și pe cele mai puțin plăcute. De această dată, Oana le-a povestit fanilor o întâmplare ce îl are în prim plan pe soțul ei, cel care se confruntă cu mai multe probleme de sănătate.

Probleme se țin lanț de fostul edil al Capitalei

Deși soțul său se confruntă cu mai multe probleme de sănătate, Oana Lis își păstrează zâmbetul și simțul umorului.

Soția lui Viorel Lis tratează orice întâmplare cu veselie și cu umor, iar acest lucru îl ajută și pe fostul edil al Capitalei să-și păstreze optimismul.

Oana Lis a ales să împărtășească cu fanii de pe Facebook o întâmplare recentă cu soțul ei, Viorel Lis, abordând situația delicată cu umor și haz. Cu abilități de povestitor, a transformat evenimentul într-o scenetă amuzantă, captivând atenția publicului online.

Citește și: Oana Lis a făcut tristul anunț în legătură cu Viorel Lis. Ce se întâmplă în aceste momente cu fostul edil al Capitalei: „N-am putut dormi”

„Eu cu Vio mai devreme:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

-Oana, vino repede, să vezi cum îmi tremură mâinile tare.

Eu- De la ce vrei să fie, Viorele, de la Parkinson sau de la păcănele?!

El- De la păcănele.

Oana- L-am făcut să râdă și să se detensioneze ca să iasă din criză și i-am dat și un tratament. Umorul e cel mai important și sa nu te sperii într-o situație stresantă.”,

a scris Oana Lis în postarea sa și preluat de Wowbiz.

Viorel Lis a împlinit 81 de ani

Fostul primar, care a fost supus unor intervenții chirurgicale repetate, a avut parte de o zi de naștere plină de distracție și voie bună. Evenimentul a avut loc la una dintre sălile de jocuri din București, unde Viorel Lis a fost întâmpinat cu un tort special, simbol al sărbătorii sale.

Atmosfera festivă și surpriza organizată de Oana Lis au adus zâmbetul pe chipul fostului primar. Acesta a suflat chiar și în lumânări. 

Citește și: „Fără să vreau m-am îndrăgostit”. Dezvăluire neașteptată făcută de Oana Lis. Pentru cine simte fluturi în stomac soția lui Viorel Lis și cum va reacționa fostul edil

„În fiecare an sunt din ce în ce mai puțini oameni alături de noi.

L-am dus pe Viorel la păcănele, este plăcerea lui, acum suntem acasă, mâncăm. Am petrecut între noi și câteva persoane apropiate. Din fericire, nu a mai fost niciun episod major și cel mai important este că se află acasă, alături de mine. Fără mine nu era în viață. Viorel este un om minunat, este familia mea și nu este un om de lăsat la azil sau să nu ai grijă de el, adică este unul dintre cei mai minunați oameni pe care i-am cunoscut și este familia mea. Nu m-am gândit niciodată la ce s-a gândit lumea. Este ușor să dai cu presupusul, nu mă deranjează, fiecare face ce vrea”,  a declarat Oana Lis pentru Spectacola.