Ce se intampla daca bei zilnic suc de morcovi?

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 sep 2020, 22:40

Dupa ce a fost diagnosticata in 2012 cu cancer la colon (stadiul 3) si operata, o celebra autoare de carti pentru copii, Ann Cameron, a refuzat sa faca si chimioterapie.

Totul a decurs bine o jumatate de an, femeia s-a simtit bine, insa la o tomografie facuta de control medicul a depistat tumori canceroase in plamani care avansau foarte rapid.

"Oncologul meu mi-a spus ca radioterapia nu mi-ar fi de folos si mi-a recomandat chimioterapia pentru a incetini evolutia tumorilor. Insa, nici chimioterapia nu avea mari sanse de reusita in cazul meu sa ma vindece de cancer, dupa cum mi-a spus oncologul.

Am intrebat un chirurg despre sansele mele de supravietuire si mi-a spus ca indiferent daca aleg sa fac sau nu chimioterapie as mai avea de trait 2-3 ani", scrie Ann Cameron in cartea sa "Curing Cancer with Carrots".

Luptandu-se de ani buni cu anemia inca inainte de a fi diagnosticata cu cancer, Ann a refuzat sa faca chimioterapie, cu atit mai mult cu cat nu avea sanse sa o vindece de cancer.
Dupa mai multe cercetari pe care le-a facut, Ann a luat hotararea sa consume zilnic suc de morcovi despre care citise ca are un efect antiinflamator foarte puternic si a dat rezultate in cazul altor persoane diagnosticate cu cancer.

Cititi continuarea pe kfetele.ro.















Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”