Ce se intampla de fapt cu Ezgi Asaroglu! Mai multe persoane apropiate actritei au facut cateva dezvaluiri ingrijoratoare. A luat-o pe urmele lui Meryem Uzerli?

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 18 sep 2020, 13:55

Faptul ca Ezgi Asaroglu, protagonista din "Bahar: Viata furata" este din ce in ce mai retrasa si abia daca se mai stie ceva despre ea, se datoreaza unui lucru mult mai grav.

Se pare ca actrita sufera de aceeasi boala care a daramat-o si pe Meryem Uzerli care a facut-o sa paraseasca serialul Suleyman Magnificul. Aceasta boala intervine pe fondul stresului, al epuizarii si al oboselii cronice- se numeste sindromul burnout. Ezgi Asaroglu a jucat timp de 100 de episoade scene din cele mai complexe si le-a interpretat punand foarte mult suflet si se pare ca acest lucru a afectat-o emotional foarte tare.


Si, cel mai important, se spune ca nici relatia cu iubitul ei, Keremcem nu mai ca la inceput, ei avand probleme de comunicare. Se pare ca tot ceea ce isi doreste actrita este o pauza de refacere si odihna.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.