Ce se intampla de fapt cu fiica Andreei Tonciu! Vedeta a chemat din nou ambulanta, insa de aceasta data pentru ea

Author: Alice Popescu
Actualizat: 18 aug 2021, 10:20
Andreea Tonciu a chemat din nou ambulanta, insa pentru ea
Sursa: Instagram

Dupa ce Andreea Tonciu a chemat ambulanta pentru fiica ei, Rebecca, acum, vedeta a fost nevoita sa faca acelasi lucru pentru ea.

In urma cu o zi Andreea Tonciu a chemat disperata la locuinta sa ambulanta pentru micuta Rebecca care se simtea foarte rau. Dupa ce a asteptat trei ore echipajul, Andreea si Rebecca au ajuns intr-un final la spital unde i s-au acordat ingrjiri micutei. Dupa cateva ore, ea a fost inapoi acasa alaturi de mama ei unde a rasfatat-o cum a putut mai bine. Andreea si-a aratat indignarea pe retelele de socializare unde a postat un mesaj extrem de dur referitor la timpul de asteptare a ambulantei:" De trei ore am sunat la salvare.

Imposibil așa ceva. Nici acum nu a venit. Sper să vină, să fie la noi, că de trei ore și jumătate aștept".  

Ce a patit fiica Andreei Tonciu. Fosta finalista "Bravo, ai stil! Celebrities" a asteptat ambulanta trei ore

Citeste si: Imagini tulburatoare! Fiica Andreei Tonciu, de urgenta la spital. Vedeta a sunat innebunita la salvare timp de trei ore

Se pare ca micuta Rebbecca in varsata de cinci ani a luat un virus, insa clar nu este vorba despre SARS COV-2, ci de cu totul altceva. Dar dupa ce apele se mai linistisera, iata ca in urma cu cateva ore, Andreea Tonciu a fost nevoita sa cheme din nou ambulanta, insa pentru ea deoarece s-a constatat ca are aceleasi simptome si este vorba despre acelasi virus. Astfel, familia vedetei trece prin momente ceva mai dificile in aceasta perioada, insa nu este nimic ingrijorator.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Am primit multe mesaje si telefoane de la voi si asta ma bucura enorm…. Sunt mai bine, dar mai dureaza pana ma refac. Sunt fericita ca Rebecca este foarte bine, la fel si Daniel Niculescu. S per sa trecem peste asta cat mai repede. Ce pot sa va spun este ca am luat un virus, nu este corona.

Revin cu detalii. Va pup si va multumesc!”  

Andreea Tonciu este de regula o mamica foarte precauta si nu se joaca cand este vorba de sanatatea familiei sale si mai ales a Rebeccai. De fiecare data, vedeta cauta ajutor de specialitate si recunoaste ca uneori este putin exagerata pentru ca vrea sa se asigure ca totul este in ordine.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?