Ce se întâmplă, de fapt, în Ucraina! Canalele de televiziune rusești au ajuns la mână hackerilor, care au scos adevărul la iveală

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 28 nov 2022, 02:45

Ce se întâmplă, de fapt, în Ucraina! Canalele de televiziune rusești au ajuns la mână hackerilor, care au scos adevărul la iveală

Sursa: Reddit

În cursul serii de ieri, un hacker anonim a spart canalele de televiziune din Rusia și a transmis imagini cu ce se întâmplă în aceste momente, de fapt, în Ucraina, pentru a se face dreptate.

În cursul serii de ieri, mai multe canale de televiziune rusești au fost sparte de către un hacker anonim, care a transmis imagini cu ce se întâmplă, de fapt, în Ucraina, pentru a scoate adevărul la iveală. Videoclipul a devenit viral în scurt timp pe Reddit și a adunat reacții de aprecieri față de hackerul care a transmis imaginile de război.

Un hacker anonim a spart canalele de televiziune rusești și a arătat ce se întâmplă cu adevărat în Ucraina

Imaginile transmise de hacker pe canalele de televiziune rusești îi înfățișează pe refugiații ucraineni triști, abătuți, incapabili să își ajute țara. Pe un alt canal, au fost transmise imagini cu un bărbat care își ia la revedere de la fiica lui, pe care trebuie să o abandoneze pentru a pleca la război.

Citeste si: Elon Musk răspunde strigătului de ajutor al Ucrainei. Ce a făcut patronul Tesla

Alt canal ilustrează întregi zone din Ucraina cuprinse și distruse de flăcări, ucraineni strânși toți într-o cameră de mansardă destul de mică, alături de copii, fără paturi pe care să poată dormi, iar următorul canal arată blocurile din Ucraina distruse de atacurile armatei ruse, cu rachete. Toate aceste imagini au fost transmise în semn de solidaritate pentru coșmarul prin care trece Ucraina în aceste momente din cauza războiului lansat de președintele rus Vladimir Putin.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Internauții sunt recunoscători față de hacker și se bucură pentru faptul că se face dreptate pentru ucraineni prin intermediul transmiterii a ceea ce se întâmplă cu adevărat în Ucraina și pe

canalele rusești.

Citeste si: Coreea de Sud susține deconectarea anumitor bănci rusești de la sistemul de plăți SWITFT în semn de solidaritate pentru Ucraina

„Dumnezeu să-i binecuvânteze pe acești hackeri care expun ceea ce se întâmplă cu adevărat”, „Ce bine pentru ei”, „Să sperăm că nu vor recupera canalele prea ușor”, au fost câteva dintre reacțiile internauților, față de videoclipul postat pe Reddit.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.