Ce se întâmplă, de fapt, între Teodora și Casian. Un nou cuplu va lua naștere în „Casa iubirii”? Primele declarații: „Mi-am dat seama că îți e drag de mine”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 02 sep 2024, 14:31

Teodora pare să se reorienteze

Sursa: Captură YouTube Kanal D

În prima parte a ediției de luni, 2 septembrie, din „Casa iubirii”, Teodora și Moldo nu au părut hotărâți să intre într-o relație. Ba mai mult, bruneta a părut să-i dea speranțe lui Casian.

Teodora a spus că nu vrea să se grăbească să formeze un cuplu cu Moldo, ci mai degrabă să lase lucrurile să decurgă natural. Acest subiect a stârnit un val de discuții printre concurenții de la „Casa iubirii”.

Ce se întâmplă între Teodora și Moldo

Printre cei care au fost implicați în subiectul legat de Moldo și Teodora au fost Rebecca și Robi, care au fost curioși de ceea ce simt cei doi colegi ai lor, iar Moldo le-a explicat că nici el nu vrea să grăbească

lucrurile cu Teodora.

Robi: „Te-a deranjat că Teodora a zis că nu ar intra într-o relație cu tine atât de repede? Așteptai alt răspuns?”

Moldo: „Nu pot spune că m-a deranjat, că oricum lucrurile vreau să vină de la sine, nici nu mi-a picat bine”.

Rebecca:   „Tu ai fi intrat într-o relație, dacă ea ar fi vrut?”.

Moldo: „Nu. În momentul de față mi se pare mult prea devreme ca să fi intrat într-o relație”.

Citește și: Moldo și-a luat inima în dinți și a sărutat-o pe Teodora. Concurenta a rămas impresionată: "Ești dulce rău de tot!"

Robi a fost de părere că Teodora nu ar vrea să formeze, deocamdată, un cuplu cu Moldo întrucât poate nu i-ar plăcea de el atât de mult: „Robi: Teodora, spune-ne, în momentul de față ce nu-ți place la Moldo?”.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum i-a spus Mihai Albu fiicei sale despre boala nemiloasă cu care s-a confruntat? Momentul în care a ales să îi spună adevărul. „S-a panicat, mi-a spus să mă fac bine.”

Însă concurenta a adus în prim-plan faptul că nu-i găsește niciun defect lui Moldo: „N-am ce să-i reproșez”.

Ce a declarat Teodora despre o posibilă cunoaștere cu Casian

Pe lângă subiectul legat de o posibilă relație între Teodora și Moldo, nimeni nu înțelege de ce acesta din urmă nu s-a dus la brunetă după ce a luat cecul, dar tânărul a explicat că s-a temut de reacțiile acide ale altor concurenți.

„Nu am simțit să mai vin la ea, așteptam momentul să se termine Gala și să merg să o felicit.

Din cauza Juliei, pentru că am văzut-o că făcea semne, cumva aștepta momentul în care să (n.r. comenteze)”,  a explicat Moldo.

În acest sens, Casian a întrebat-o pe Teodora: „Ți-ai fi dorit să vină în momentul ăla?”. Însă aceasta a răspuns:  „Nu neapărat”.

Citește și: Motivul pentru care Teodora l-a salvat, de fapt, pe Antoni de la eliminare! Concurenții sunt de părere că bruneta ar fi putut să se răzbune: „Aveai cea mai bună ocazie”

Dacă Teodora n-ar fi într-o cunoaștere cu Moldo, Casian ar fi interesat să o descopere mai bine și să se apropie de ea și, din câte se pare, și tânăra și-ar dori același lucru, dacă acesta ar face pași către ea: „Aș sta la discuții, bineînțeles, pentru că așa mi se pare normal, doar n-aș fugi de el pe aici.(...) Mi-am dat seama că îți e drag de mine”.

 


În gala de duminică, lacrimile sunt cele care se năpustesc asupra concurenților din Casa Iubirii. Giuly, Robert, dar și Rebecca nu se mai pot abține și dau frâu liber sentimentelor apăsătoare. Patrick este în pericol de eliminare.