Ce se întâmplă în aceste momente cu bărbatul care și-a ucis soția, împingând-o de pe o stâncă. Femeia era însărcinată în șapte luni

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 28 iul 2023, 03:50

Ce se întâmplă în aceste momente cu bărbatul care și-a ucis soția, împingând-o de pe o stâncă. Femeia era însărcinată în șapte luni

Sursa: Twitter NTV

Hakan Aysal, în vârstă de 40 de ani, a fost condamnat după ce și-a ademenit soția însărcinată în șapte luni, Semra Aysal, în vârstă de 32 de ani, pe marginea unei stânci, în timp ce se afla în vacanță, pentru a o împinge și a încasa banii din asigurarea de viață a acesteia.

Un soț care și-a împins soția însărcinată de pe o stâncă la doar câteva momente după ce și-a făcut un selfie zâmbitor cu ea a fost condamnat la închisoare pe viață pentru uciderea acesteia.

Un bărbat și-a ucis soția însărcinată în șapte luni, împingând-o de pe o stâncă

Hakan Aysal, în vârstă de 40 de ani, a împins-o pe Semra Aysal, în vârstă de 32 de ani, de pe o stâncă de 1.000

de metri, într-un loc frumos, Butterfly Valley, în provincia turcă Mugla, în iunie 2018, la scurt timp după ce a făcut câteva fotografii cu ea.

Săptămâna aceasta, Înalta Curte Penală din Fethiye a auzit cum victima, care era însărcinată în șapte luni, a fost ucisă în mod îngrozitor de soțul ei pentru ca acesta să poată încasa în mod egoist o poliță de asigurare de viață pe care o încheiase.

Citeste si: O femeie de 20 de ani din Sudan, acuzată de adulter de către fostul soț, se află la doar un pas de a fi ucisă cu pietre

Bărbatul a pledat în ultim moment pentru nebunie, dar a fost respins de instanță după ce medicii au confirmat că acesta era în deplinătatea facultăților mintale în momentul în care a comis crima.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Instanței i s-a spus că și-a atras soția- care se temea de înălțimi, până la marginea prăpastiei, sub pretextul de a-și face un selfie cu ea, înainte de a o împinge de acolo.

Soțul și-a ucis soția pentru a lua bani de pe urma morții ei

În urma incidentului de groază, soțul a încercat apoi, în mod șocant, să bage în buzunar o sumă de 40.000 de lire sterline plătită de o asigurare pe care a încheiat-o cu puțin timp înainte ca ea să moară.

Poliția a fost alertată de moartea suspectă atunci când Aysal a încercat să ceară banii, la câteva zile după ce soția sa a murit.

Sait Erturk, un șofer care trecea prin zonă și care a fost oprit de ucigaș, l-a descris pe acesta ca fiind „lipsit de griji”.

Citeste si: Cine este bărbatul de 24 de ani care a comis dubla crimă din Târgu Măgurele. Acesta a ascuns cadavrele celor doi îndrăgostiți într-o casă veche

„Conduceam acolo și când am văzut că cineva îmi făcea cu mâna, am oprit.

Hakan a venit și a spus că soția lui a căzut în prăpastie.

Am ieșit imediat din mașină și am început să o căutăm, dar nu puteam să vedem unde ar fi aterizat de unde eram noi”.