Ce se întâmplă în aceste momente între Julia și Robi! „Decid să renunț”. Blondina și-a îngrijorat fanii

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 02 aug 2024, 20:21

Julia, mesaj cu subînțeles pentru Robi.

Sursa: Instagram: eusuntjulia

Julia de la ”Casa Iubirii” a postat un mesaj enigmatic pe Instagram. Fanii s-au gândit imediat că mesajul este pentru Robi.

Julia, una dintre cele mai iubite participante la emisiunea „Casa Iubirii”, a atras atenția fanilor săi printr-o postare cu subînțeles pe Instagram. Mesajul, scris în engleză, a fost interpretat de mulți ca fiind o reacție de dezamăgire la atitudinea lui Robi.

Citește și: Virginia, uluită de gestul lui Patrick! Concurentul a chemat-o în camera roșie! Iată ce și-au spus cei doi concurenți! „Nu am dezvoltat sentimente pentru el”

Concurenta a postat un mesaj cu subînțeles pe Instagram

În postarea sa, Julia și-a exprimat dorința de a se elibera de persoanele și situațiile care îi provoacă suferință și îndoieli. Postarea vine după ce Julia a anunțat în emisiune faptul că situația în care se află este una incomodă și că nu mai poate tolera atitudinea lui Robi.

Citește și: Scandal uriaș între Julia și Roberta! „Am ajuns să mi se dea coate”. Aflați de la ce a pornit totul în „Casa iubirii” joi, 1 august, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

„Astăzi decid să renunț. Decid să renunț la oamenii care au renunțat la mine. Decid să renunț la oamenii care mă fac să mă gândesc prea mult și să mă îndoiesc de mine. Decid să renunț la oamenii care nu îmi aduc bucurie. Învăț să mă iubesc pe mine”, este o parte din mesajul pe care Julia la repostat în secțiunea InstaStory.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Julia a susținut în nenumărate rânduri că situația dintre ea și Robi este una toxică și că acesta tratează totul în glumă. Julia s-a săturat de tachinări și joculețe, însă este conștientă de faptul că Robi nu se poate schimba.

Fanii Juliei s-au gândit că blondina renunță la Robi

Prin mesaje postat, Julia pare să aleagă fericirea și să excludă din viața ei situațiile și persoane ce-i fac rău.

Citește și: Robi, gest uluitor la adresa Juliei! Concurentul a invitat-o la dans! „Nu-mi plac falsitățile astea!” Iată cum a reacționat Julia și de ce și-a stăpânit cu greu lacrimile

„Astăzi decid să fiu fericită. Decid să mă îndepărtez de orice fel de toxicitate. Decid să mă eliberez de toate durerile prin care am trecut. Decid să îmi ofer mie dragostea pe care o ofer atât de generos altora.

Învăț să mă iubesc pe mine. Astăzi decid să nu mă mai rănesc. Decid să urmez pozitivitatea și să nu mă mai înec în propria tristețe. Decid să îmbrățișez deschiderea și să nu mai ridic ziduri în jurul meu. Decid să îmi accept și să îmbrățișez defectele și să cresc din ele. Învăț să mă iubesc pe mine.”, se mai arată în mesajul postat de Julia.

Fanii emisiunii „Casa Iubirii” au interpretat aceste cuvinte ca fiind îndreptate către Robi, cu care Julia a avut o situație complicată. 

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!