Ce se întâmplă în aceste momente între Roberta și Sebastian! „Nu poți retrage ceea ce ai spus”. Videoclipul care i-a îngrijorat pe fani

Autor: Lavinia Medrea

Roberta și Sebastian

Sursa: TIkTok Roberta Dede

Recent, între Roberta și Sebastian au existat diverse certuri și chiar o despărțire care a durat o zi.

Roberta și Sebastian de la „Casa iubirii” sunt unul dintre cele mai îndrăgite cupluri ale sezonului 3 al competiției, dar din păcate lucrurile nu merg într-o direcție atât de roz între ei.

Ce se întâmplă în aceste momente între Roberta și Sebastian

De câteva zile bune, Roberta și Sebastian sunt tot mai tensionați în relația lor, cei doi au trecut chiar printr-o despărțire de o zi, decizie luată de Roberta, lucru care i-a făcut rău fizic lui Sebastian.

Din fericire, după evenimentul neplăcut de care a avut parte Sebastian, Roberta și-a dat seama cât de mult îl iubește, de fapt, și s-a împăcat cu el chiar în camera roșie, după ce acesta s-a întors de la spital, acolo unde a mers pentru investigații suplimentare fiindcă nu înțelegea de ce se simțea atât de rău. 

Citește și: Sebastian simte că cedează, după ce fosta lui soție a căutat-o pe Roberta în mediul online! „Cât crezi că o să pot să o duc în halul ăsta? Sunt mort psihic”

Recent, cei doi îndrăgostiți au primit un date de noapte într-o locație surpriză, iar de acolo Roberta a filmat un videoclip în care apare cu Sebastian, care stă cu spatele. Totuși, versurile melodiei alese de Roberta pe fundal i-au pus pe gânduri pe unii dintre susținătorii lor.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

„Ia-ți lucrurile și pleacă/ Nu poți retrage ceea ce ai spus/ Am mai auzit asta înainte, de cel puțin un milion de ori”, sunt versurile melodiei pe care Roberta a ales-o în videoclipul postat pe TikTok. 

@robertadede

🌸

♬ same old love rihanna- audios

Reacțiile susținătorilor cuplului la clipul postat de Roberta

După ce Roberta a postat videoclipul pe TikTok, reacțiile susținătorilor ei și ai lui Sebastian n-au întârziat să apară. Fiecare dintre ei a avut cuvinte frumoase de adresat fie pentru Roberta, fie pentru cuplul pe care-l formează cu Sebastian, ba chiar au transmis încurajări să lupte pentru sentimentele lor și pentru ceea ce-și doresc, dar mai ales pentru relația lor.

Citește și: Bianca de la „Casa iubirii”, dezvăluiri neașteptate despre Ionuț! „M-a speriat, m-a inhibat”. Ce a putut să-i facă fostul ei iubit când locuiau împreună

„Mi s-a topit inima! Luptați pentru ce aveți”, „Cei mai frumoși și reali, o relație este și cu certuri”, „O fată educată, bravo, Roberta!”, „Vă iubesc, nu îmi pasă de hate”, „Frumoși foc! Vă iubesc”, sunt câteva dintre comentariile pe care Roberta le-a primit la TikTok-ul în care Sebastian apare cu spatele.