Ce se întâmplă în aceste momente între Sebastian și Roberta: „Un bărbat care nu se sfiește...”. Mesajul care i-a pus pe gânduri pe fani

Autor: Lavinia Medrea

Roberta și Sebastian

Sursa: Captură KANAL D

Roberta, concurenta sezonului 3 „Casa iubirii”, a transmis un mesaj care i-a pus fanii pe gânduri.

Roberta, una dintre concurentele sezonului 3 al emisiunii „ Casa iubirii ” de la Kanal D, prezentată de Andreea Mantea, are o relație cu Sebastian, un alt concurent din competiție, dar de ceva timp lucrurile sunt tensionate între ei. 

Ce se întâmplă în aceste momente între Sebastian și Roberta

Sebastian și Roberta și-au început relația în „ Casa iubirii ” foarte repede și foarte pasional, dar cu această pasiune au venit și multe momente tensionate. 

Citește și: Virginia, mesaj cu subînțeles la câteva zile după schimbul de replici cu Roberta: „Se victimizează din orice, oricând, sub orice circumstanță”

Recent, Roberta a distribuit un mesaj pe Instagram, la secțiunea Story, în care dă de înțeles că o femeie ar trebui să aleagă un bărbat capabil și dornic să facă totul pentru partenera lui, iar fanii au fost puși pe gânduri când au văzut acest mesaj pe profilul concurentei.

Mai mult de atât, apar dubii în privința relației tinerei cu Sebastian, întărite de faptul că cei doi nu se mai urmăresc pe Instagram și nu mai au fotografii împreună.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Ia-ți un bărbat care să fie mai lipicios decât tine. Un bărbat care te va săruta când te enervezi. Un bărbat care nu se sfiește să-ți arate cum te iubește cu adevărat.

Un bărbat care își dă jos zidurile pentru tine. Un bărbat care te va trata ca pe regina care ești. Un om care nu și poate imagina viața fără tine...”, este mesajul distribuit de Roberta, pe contul ei oficial de Instagram.

Citește și: Sebastian, întâlnire tulburătoare cu mama Robertei! „Nu cred că-mi pare bine!” Iată cum a decurs discuția acestora și la ce concluzii s-a ajuns

Mama Robertei nu este de acord cu Sebastian

Nu cu mult timp în urmă, Roberta și Sebastian au avut parte de un date de noapte, dar marele eveniment care a marcat totul a fost întâlnirea dintre Sebastian și mama Robertei.

Femeia și-a dorit să discute cu Sebastian pentru că nu i-au picat bine imaginile în care acesta se ceartă cu fiica dânsei și îi face observație în legătură cu mai multe aspecte, printre care vestimentația pe care o abordează, astfel mama Robertei a decis să-i vorbească lui Sebastian ca de

la părinte la părinte și să-i spună tot ce o deranjează. Discuția nu a fost înregistrată deoarece mama Robertei nu și-a dat acordul, dar din spusele Robertei femeia a fost tulburată și agitată din momentul în care l-a văzut pe tânăr, lucru care a pus-o pe gânduri pe iubita lui Sebastian și a îndurerat-o.

 


O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc astăzi, 29 iunie, la Kanal D. Alexandra a luat o decizie care i-a lăsat fără cuvinte pe băieți.