Ce se întâmplă în aceste momente între Simina Loica și Alex Zănoagă: „Am trecut peste”

Autor: Lavinia Medrea

Ce se întâmplă în aceste momente între Simina Loica și Alex Zănoagă: „Am trecut peste”

Sursa: Instagram The Family Zănoagă

Simina Loica, fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” a răspuns la câteva întrebări ale fanilor într-un live făcut pe Instagram.

Simina Loica și Alex Zănoagă reprezintă unul dintre cuplurile care au rămas împreună după emisiune. Cei doi au, de asemenea, un băiețel de aproape doi ani, pe nume Dominic.

Simina Loica, despre relația cu Alex Zănoagă: „Am trecut peste”

Pentru că s-a vehiculat de nenumărate ori că s-ar fi despărțit, Simina Loica a transmis că va face un live pe Instagram, în care va explica situația dintre ea și Alex.

Bruneta s-a ținut de cuvânt și a transmis urmăritorilor ei că este în continuare împreună cu Alex și că este sătulă de întrebările despre despărțiri sau despre Jador.

Citeste si: Povestea de dragoste dintre Simina și Alex Zănoagă a ajuns la final?! Fosta concurentă de la ”Puterea dragostei” a șters toate pozele cu tatăl copilului ei

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Întrebați-mă și voi diferite chestii. Întrebări pe care le puneți des prin mesaj și de multe ori nu pot să răspund. La story pot să răspund mai mult.

Nu aceleași întrebări, dacă mai sunt cu Alex împreună, unde este Alex, ai mai vorbit cu Jador, îl mai iubești pe Jador. Întrebări vechi, fără sens, care nu își mai au rostul. Am trecut peste...”, 

a declarat Simina Loica, în live-ul făcut pe Instagram.

De ce s-a spus că Simina Loica și Alex Zănoagă s-ar fi despărțit? „O să vă explic dacă suntem sau nu împreună”

După ce fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” a șters pozele cu tatăl copilului ei, Simina Loica a dat noi detalii despre ce se întâmplă între ea și Alex Zănoagă.

Citeste si: Simina Loica și Alex Zănoagă de la Puterea Dragostei, părinți pentru a doua oară?!

„Să vă mai zic ceva. Cine îi dă follow lui Alex, la contul nou, pentru că celălalt are ceva probleme, o să vă explic dacă suntem sau nu împreună.

Când ajungem la 15.000 o să fac un live sau o să facem live împreună, mă mai gândesc.

Vă pup și vă mulțumesc dacă faceți asta pentru noi sau pentru mine”, a transmis Simina Loica, într-un Instastory.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.