Ce se intampla in Gala eliminatorie "Bravo, ai stil": astazi, de la ora 23:00 la Kanal D

Autor: Bogdan Mihai

In aceasta seara, de la ora 23:00, la Gala “Bravo, ai stil!”, difuzata la Kanal D, concurentele lupta sa-si dobandeasca un loc cat mai bun, atat in “ochii” juratilor, cat si in inimile telespectatorilor.

Un parcurs extrem de interesant si greu le asteapta in aceasta seara, pe cele zece concurente, in aceasta seara, de Gala, cu tema “Prima intalnire”, care va fi eliminatorie.

Debut neasteptat pentru concurenta Nadina, in aceasta seara, momentul acesteia, dar si tinuta abordata starnind comentarii necrutatoare din partea juratilor.

“Eu am iesit la o serie de blind date-uri cu Alejandro, Fernando si Roberto, doar ca baietii nu au reusit sa ma impresioneze foarte tare pentru ca mi s-au parut cam superficiali, toti …”, spune, entuziasmata concurenta, la finalul momentului prezentat.

“Era sa iesi la o serie de date-uri si cu butonul de panica, dar nu am apasat pe el din simplul motiv ca am tot sperat ca vei face ceva”, ii taie elanul jurata Raluca Badulescu, concurentei Nadina.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nici bine nu si-a terminat reprezentatia ca in platoul emisiunii au aparut discutii atat din partea unor concurente, la adresa Nadinei, cat si din partea juratilor.

Cum vor fi punctate tinuta si momentul artistic ale Nadinei, care dintre concurente va reusi sa stranga cele mai multe calificative din partea juratilor, si cine este tanara care va parasi competitia stilului, aflam in aceasta seara, de la ora 23:00, la Gala “Bravo, ai stil!”.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.