Ce se intampla in „La rascruce”, in episodul din aceasta seara! Imediat dupa „Survivor Romania”, un nou episod al serialului de la Kanal D

Autor: Oana Iosif
Ce se intampla in episodul de vineri, 29 ianuarie, din ''La rascruce''

Un nou episod incendiar din serialul „La răscruce”, veti putea viziona in aceasta seara, imediat dupa Survivor Romania, la Kanal D!

Ce se intampla astazi, in'' La rascruce'': Veli își ia noi măsuri de precauție pentru a scăpa de poliție și trebuie să ia o decizie critică în ceea ce privește viața fiicei lui Zeynep, Aylin. Cemre are un șoc când află că persoana care a rănit-o este nimeni altul decât cel care i-a lovit și vehiculul si depune plângere la politie.

Citeste si: Kanal D aduce serialul “La răscruce”, o poveste despre putere, orgolii și dragoste vindecătoare, ce va avea premiera joi, la ora 23:30!

Ce se intampla in episodul de vineri, 29 ianuarie, din ''La rascruce''

Legăturile trecutului ii urmăresc pe Kadir și Zeynep, mai ales că viața ii aduce din nou față în față într-un mod la care nu se așteptau niciodată. Scenele dramatice, tensiunea si răsturnările de situație din serialul „La răscruce” va vor tine cu siguranță in fata micilor ecrane si in aceasta seara, imediat dupa Survivor Romania, la Kanal D. 

Citeste si: Vezi online serialul "La răscruce" subtitrat în limba română- Episodul 2, sezonul 1, vineri, 22 ianuarie- VIDEO

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Vezi online serialul "La răscruce" subtitrat în limba română- Episodul 2, sezonul 1, vineri, 22 ianuarie- VIDEO

Citeste si: Vezi online serialul "La răscruce" subtitrat în limba română- Episodul 3, sezonul 1, joi, 28 ianuarie- VIDEO

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.