Ce se întâmplă în primul episod al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”? Urmărește online live episodul începând cu ora 20:00

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 20 aug 2024, 11:01

Ce se întâmplă în primul episod al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”, din sezonul patru?

Sursa: sursă Kanal D

Primul episod al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D marți, 20 august 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Primul episod al serialului “Totul pentru familia mea” va fi difuzat marți, 20 august 2024, pe Kanal D, de la ora 20:00.

Ce se întâmplă în primul episod al serialului “Totul pentru familia mea”?

La finalul sezonului anterior, personajele principale au făcut accident. Ahmet a murit, dar restul au scăpat cu bine. Akif nu poate să spună că Șeval a aranjat accidentul, pentru că el i l-a recomandat pe omul care a ajutat-o, deși nu știa ce plănuia ea.

Omer suferă după pierderea tatălui său pe care abia l-a cunoscut și cu care a petrecut prea puțin timp.

Șengul și Suzan, fără să discute cu Omer, o amenință pe Șeval cu un proces și așa se strică prietenia dintre frați. Masca lui Sarp cade și îl rănește pe Omer cu vorbe grele, spunându-i să își cunoască locul, că este doar un copil abandonat și nedorit de părinți și alte lucruri.

La nervi, Omer îi spune că își va lua dreptul și le va arăta care este locul lui, dar nu intenționează să facă asta. Seval își ia măsuri de precauție și îi convinge pe copii să transfere toată averea pe numele ei.

Citește și: Marți, 20 august 2024, are loc premiera noului sezon al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”. Filmul va putea fi urmărit și online live pe Kanal D România

Asiye îi spune lui Doruk că sora lui l-a ucis pe fratele ei. Doruk conduce spre casă foarte supărat și în timp ce se ceartă cu Akif prin telefon, face accident.

Akif se simte vinovat de accidentul lui Doruk și vrea să se sinucidă.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Mai jos poți urmări promo pentru primul episod al serialului “Totul pentru familia mea”:

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În serialul turcesc „ Totul pentru familia mea”, este vorba despre 4 frați care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși.

Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri. Asupra vieții celor patru frați își va pune amprenta Afik Atakul, un om malefic care este gata să își ducă toate planurile malefice la bun sfârșit.

Frații nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol.

Citește și: „Totul pentru familia mea”, un nou sezon, din 20 august, la Kanal D

Ultimul episod al serialului “Totul pentru familia mea” poate fi urmărit luni, 3 iulie, începând cu ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.