Ce se întâmplă în spatele camerelor la ”Insula de 1 milion”. Ce dezvăluiri a făcut Micuțu la revenirea în țară

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 04 apr 2024, 19:39

Micuțu de la Insula de 1 milion a revenit în țară

Sursa: Captură YouTube

Micuțu de la ”Insula de 1 milion” s-a întors în România, după i-a cedat locul său în competiție lui Filip. Problememe de sănătate l-au făcut pe acesta să renunțe la parcursul său în Republica Dominicană.

În ediția de luni, 1 aprilie, Micuțu i-a cedat brățara lui Filip. Pentru a doua oară salvat, Filip rămâne în competiție, în Dominicană, iar Micuțu a plecat la Rădăuți, acolo unde l-a așteptat familia sa. Motivul pentru care a luat decizia de a ceda brățară este starea de sănătate care nu i-ar fi permis să facă față confruntărilor pe mai departe. Invitat în platoul emisiunii ”Follow us”, Micuțu a vorbit despre parcursul său la Insula de 1 milion, dar și despre situațiile tensionate din camp.

Primele declarații făcute de Micuțu la întoarcerea în țară

Micuțu a venit astăzi, 4 aprilie, în platoul ,,Follow us!" pentru a oferi multe detalii despre plecare, dar și despre cum s-a schimbat viața lui după participarea la „Insula de 1 milion". Cât despre plecarea sa din emisiune, Micuțu a explicat că nu și-a dorit să părăsească competiția, însă a fost necesar să o facă din motive de sănătate.

Citește și: “Vreau să particip și la Casa iubirii”. Micuțu de la Insula de 1 milion își caută jumătatea. Primele declarații făcute de concurent după ce a părăsit competiția

El a menționat că experiența de pe Insula de 1 milion a fost una minunată. Cu toate acestea, a subliniat importanța sănătății și faptul că nu este de joacă atunci când vine vorba de copii și familie.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„N-am vrut să ies, a fost prea frumos. Au intrat toate așa în mine, au văzut suflet mare, corp mare, dar cu sănătatea nu te joci.

Când vine vorba de copii... copilul îl faci din dragoste, vine pe pământ pentru că tu îți dorești, dacă nu-l iubești ca în momentul în care te-ai gândit să-l concepi, degeaba te mai numești ”părinte”.”, a spus Micuțu, la Follow us cu Teo Trandafir și Ilinca Vandici.

Micuțu a povestit că, după două nopți nedormite în tabără, a fost dus la spital și a realizat că nu putea continua competiția.

El a menționat că a încercat să meargă mai departe, dar s-a speriat enorm când și-a dat seama că nu poate face față fizic și că trebuie să renunțe pentru a-și proteja sănătatea.

Ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat la Insula de 1 milion

Întrebat de Teo Trandafir despre alianțele formate în Republica Dominicană, Micuțu a fost cât se poate de sincer.

Fostul concurent a mărturisit că există anumite bisericuțe în tabăra sudicilor și că una dintre ele i-ar aparține lui Szilard.

Citește și: Micuțu l-a salvat pe Filip și a părăsit Insula de 1 milion! Armin a pierdut la proba decisivă și este în pericol de eliminare! Doamna Angela face jocurile pe Insulă

În ciuda acestui lucru și a bârfelor, Micuțu a dezvăluit că nu are resentimente față de cineva și că-i iubește pe toți. Fostul concurent a mărturisit că nu acceptă perversitatea și că acest experiment social nu este locul potrivit pentru astfel de comportamente.

„S-au făcut bisericuțe, o catedrală și-a făcut Szilard, dar degeaba e catedrala mare dacă nu e finanțare. Sunt două trei persoane care au preferat să se retragă și am rămas noi restul. Dar noi i-am iubit pe toți. Nu mi-au plăcut perverșii. Perversitățile se fac, dar nu în cadre din astea, nu în experimente sociale. Trebuie să fim oamenii care suntem cu adevărat, nu oamenii care ne-am dori să fim. Totul e de comun acord, iar aici au fost personaje”, a mai spus Micuțu.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.