Ce se întâmplă în ultimul episod al serialului turcesc „Totul pentru familia mea"? Vezi online live episodul 112 începând cu ora 20:00

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 03 apr 2024, 01:30

Ce se întâmplă în ultimul episod al serialului turcesc „Totul pentru familia mea"?

Sursa: Captură KANAL D

Ultimul episod al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D luni, 3 iulie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Ultimul episod al serialului “Totul pentru familia mea” va fi difuzat luni, 3 iulie, pe Kanal D.  

Ce se întâmplă în episodul 112 al serialului “Totul pentru familia mea”?

Orhan a mințit că este patiser când s-a angajat iar plăcintele pe care le vinde sunt făcute de Șengul. Acum se teme că se va da de gol la televiziune și își va pierde locul de muncă de la patiserie. 

Totul până când Orhan începe să frământe aluatul, dar Șengul nu mai poate să-i șoptească ce să facă fiindcă i se cere să închidă telefonul. Atunci Orhan spune în direct că el nu este patiser.

Șengul salvează situația și merge lângă el și într-o manieră comică, îl învață cum să facă plăcintele. Ahmet și Suzan iau prima masă în familie cu toți copiii lor. 

Citește și: Oğulcan din serialul Totul pentru familia mea s-a căsătorit! Ce colegi au participat la fastuosul eveniment și cum au strălucit chipeșul actor Turan Cihan Şimşek și aleasa inimii sale

Asiye și Emel sunt invitate și ele. Șeval îi vede pe înregistrarea camerei de supraveghere din curtea casei și se duce acolo tare supărată. Copiii ei o văd afară și merg să vorbească cu ea, să evite un scandal.

Când Șeval află că cei doi au hotărât data nunții, își pune în cap să îi ucidă pe amândoi. Îl sună pe Akif și îi cere să o pună în legătură cu cineva care se ocupă de treburi murdare. 

Șeval se înțelege cu omul să strice frânele rulotei cu care mirii vor merge la starea civilă. După câteva zile Akif îi face o surpriză lui Nebahat, îi zice că vor merge la un restaurant dar de fapt o duce la starea civilă și se căsătoresc. 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Atunci când Ahmet observă că frânele nu funcționează, întoarce brusc volanul ca să evite un accident cu o mașină din față. Rulota cade într-o prăpastie mare. Alături de miri sunt și Omer, Sarp, Asiye, Doruk și Susen.

Pentru a afla ce fac personajele tale preferate, poți să urmărești ultimul episod al serialului “Totul pentru familia mea”, începând cu ora 20:00.

Citește și: Omer, Ogulcan și Sarp sunt arestați, iar Akif vrea să își repare greșeală. Șeval o împușcă pe Suzan. Vezi online live episodul 111 al serialului “Totul pentru familia mea”, începând cu ora 20:00

Urmărește Video Online subtitrat ultimul episod al serialului “Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În serialul turcesc „Totul pentru familia mea”, este vorba despre 4 frați care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși.

Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri. Asupra vieții celor patru frați își va pune amprenta Afik Atakul, un om malefic care este gata să își ducă toate planurile malefice la bun sfârșit.

Frații nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol.

Ultimul episod al serialului “Totul pentru familia mea” poate fi urmărit luni, 3 iulie, începând cu ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.    

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.