Ce se întâmplă între Adrian și Bianca? Oare vor găsi aceștia o cale de mijloc? Ce se intampla luni, într-un nou episod incendiar „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 04 iul 2022, 08:47

Ce se întâmplă între Adrian și Bianca? Oare vor găsi aceștia o cale de mijloc? Ne revedem mâine, într-un nou episod incendiar „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Sursa: Captură KANAL D

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa iubirii”, a avut loc gala eliminatorie, care ne-a lăsat cu un gust amar după plecarea Grațielei. Aflați ce se va întâmpla mâine, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Astăzi, în gala eliminatorie a emisiunii „Casa iubirii”, trei concurenți au fost puși pe podiumul eliminării: Alexandra, Grațiela și Odeh. Din păcate, Grațiela, una dintre preferatele casei, a fost cea care a trebuit să plece, lăsându-l singur și înlăcrimat pe Odeh, partenerul ei, cu care s-a cunoscut aici, la emisiune.

Ce s-a întâmplat duminica în „Casa iubirii”. Reacțiile concurenților la plecarea Grațielei din emisiune

Plecarea Grațielei din emisiune a fost și previzibilă, dar și imprevizibilă. După ce a încălcat împreună cu Odeh regulamentul și au vorbit în privat, ambii concurenți au fost cu un picior în „groapa” eliminării. Cu toate că staff-ul „Casa iubirii” a decis să uite de încălcarea regulamentului, telespectatorii au votat păstrarea Alexandrei și a lui Odeh în emisiune, astfel că Grațiela a fost cea care a părăsit emisiunea. 

Citeste si: Tensiunile ating cote maxime între Grațiela și Odeh:”Nu mai pot, nu mai pot” Concurenta a cedat nervos. Ce au de împărțit cei doi

Cu lacrimi în ochi, concurenții și-au luat la revedere de la Grațiela. Odeh a fost cel mai afectat, simțind că i s-a făcut o nedreptate atât lui, cât și Grațielei, și nu s-a putut abține din a bufni în plâns.

Aceasta a fost, de departe, cea mai lacrimogenă gală eliminatorie din „Casa iubirii”.

Ce se întâmplă între Adrian și Bianca? Aflați totul luni, într-un nou episod „Casa iubirii” de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Ediția de mâine aduce noi tensiuni între Bianca și Adrian, dar și între Bianca și Alexandra. O atracție față de alți concurenți este pusă pe masă de către Kinga.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Fii atent, lui Adrian îi place de Alexandra, se vede clar, și Biancăi îi place de Nicolas, clar!”, a afirmat Kinga.

Citeste si: Natalia, prinsă cu mâța-n sac? Are un iubit secret despre care nu a vrut să vorbească la Casa Iubirii? Primele declarații ale fostei concurente

Așezată cu fetele din casă la masă, Bianca încearcă să înțeleagă în ce direcție o va lua relația pe care o are cu Adrian. 

„Păi și tu ce simți? Simți că mai ai cuplu, că sunteți un cuplu și o să fie totul mai bine?”, a întrebat Larisa.

„Simt că sunt doar probleme, adică nu știu... poate aveai dreptate când ai spus acolo că e nepotrivire de caracter”, a fost răspunsul Biancăi, printre șiroaie de lacrimi.

Aflați tot ce se va întâmpla cu relația lor și dacă afirmația Kingăi este adevărată mâine, 4 iulie, într-o nouă ediție „Casa iubirii”, de la 10:00 la 16:30, doar la Kanal D!