Ce se întâmplă între Daiana și Gabriel? Incredibil cum au fost fotografiați

Autor: B.H.

Daiana și Gabriel au format un cuplu în casa "Puterea Dragostei", relația lor nu a funcționat, s-au despărțit, iar acum, cei doi au fost fotografiați din nou împreună. Ce se întâmplă între ei?

Daiana și Gabriel au avut o relație de scurtă durată, dar în timpul pe care l-au petrecut împreună, cei doi au trecut atât prin momente în care au fost foarte fericiți, cât și prin clipe tensionate în care și-au spus cuvinte grele și au ajuns să se rănească reciproc. Acum, se pare că cei doi au depășit perioada dificilă din viața lor, fiind surprinși din nou împreună.

Citeste si: Denisa isi cumpara masina dupa despartirea de Iancu! Cum arata bolidul mult visat!

Ce se întâmplă între Daiana și Gabriel? Incredibil cum au fost fotografiați

Pentru că au avut parte de câteva ore libere, concurenților din casa "Puterea Dragostei" li s-a permis să meargă la plajă. Aceasta a fost ocazia perfectă pentru ca Daiana și Gabriel să îngroape securea războiului și să uite de neînțelegerile din trecut.

Astfel, cei doi s-au afișat împreună la plajă, în ipostaze tandre, iar susținătorii lor au sperat ca cei doi să anunțe că formează din nou un cuplu.

Deși s-au fotografiat împreună, Daiana a vrut să lămurească cum stau lucrurile între ea și Gabriel. Se pare că cei doi au decis că este timpul să uite de problemele pe care le-au avut și să se apropie din nou unul de celălalt, dar de această dată în calitate de prieteni. 

"Tu îmi cunoști toate poveștile bune, nu pentru că ți le-am povestit, ci pentru că ai fost acolo, alături de mine, în fiecare moment. Ma bucur ca te-am cunoscut ca și iubit, iar acum ma bucur ca te cunosc ca și prieten.", a scris Daiana pe instagram, în dreptul fotografiilor în care apare alături de Gabriel.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Andreea Pirui și Marius, surprinși în ipostaze fierbinți la plajă. Ce au făcut cei doi?

Astfel, Daiana și Gabriel sunt, în prezent, doar prieteni, cu toate că în imaginile surprise la malul mării cei doi au fost destul de apropiați și s-au comportat ca un cuplu.

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei a rupt legătura cu toți prietenii lui Jador

 

Taguri: