Ce se întâmplă între Oana Lis și Irinel Columbeanu. Viorel Lis a răbufnit la adresa fostului milionar: „Nu a mai rămas cu nimic din cauza femeilor”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 21 feb 2024, 17:30

Viorel Lis a reacționat nervos la adresa lui Irinel Columbeanu

Sursa: Facebook: Oana Lis/ Captură YouTube

Viorel Lis a împlinit vârsta de 81 de ani, însă umorul și replicile acide nu l-au părăsit. Fostul edil și-a arătat deranjul față de apropierile dintre soția lui și Irinel Columbeanu.

Deși își sărbătorea ziua de naștere, Viorel Lis nu a ezitat să-și exprime opinia despre Irinel Columbeanu atunci când a fost întrebat. Fostul primar nu l-a menajat deloc și a dezvăluit public ceea ce crede despre primul soț al Monicăi Gabor.

Viorel Lis s-a arătat deranjat de faptul că Oana Lis a vorbit cu Irinel Columbeanu

Recent, Viorel Lis a celebrat cea de-a 81-a aniversare, marcând evenimentul printr-o apariție televizată alături de soția sa, Oana Lis.

Cei doi, faimoși pentru simțul lor umoristic binecunoscut, au adus un strop de veselie în emisiune, împărtășind detalii amuzante despre relația lor. Totuși, atmosfera jovială a fost umbrită atunci când Viorel a aflat că Oana a discutat cu Irinel Columbeanu, fostul soț al Monicăi Gabor, pe teme financiare.

Inițial, Viorel Lis a abordat subiectul cu o doză de ironie și părea să nu acorde prea multă importanță interacțiunilor dintre soția sa și Irinel Columbeanu.

Cu toate acestea, situația a luat o întorsătură neașteptată când Viorel a aflat că Oana a purtat chiar și o discuție telefonică cu fostul soț al Monicăi Gabor.

Citește și: Viorel Lis a împlinit 81 de ani! „Dau petrecere de aia mare” Cum a arătat tortul pe care Oana Lis l-a pregătit pentru soțul ei

Vizibil deranjat, fostul primar și-a schimbat atitudinea și, în ciuda faptului că interviul era difuzat în direct, a început să-i pună întrebări soției sale, exprimându-și nemulțumirea față de interacțiunile acesteia cu fostul milionar.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

„Am grijă de unul, nu pot să am grijă de doi.

Pe mine m-a impresionat situația domnului Irinel și am vorbit cu el la telefon”,  a spus Oana Lis, în cadrul unei emisiuni TV și preluat de Wowbiz.

„De ce? De ce, mă, de ce?”,  a spus Viorel Lis, fiind enervat la culme de acțiunile soției sale.

Fostul edil este nemulțumit de faptul că Irinel Columbeanu ar trăi din banii altor persoane

Fostul primar al Capitalei, Viorel Lis, și-a exprimat nemulțumirea și dezaprobarea față de situația financiară a lui Irinel Columbeanu. Într-un exces de furie, Viorel Lis a comentat asupra ajutorului pe care fostul milionar îl primește acum din partea altor oameni, dezvăluind că Irinel a pierdut o considerabilă putere financiară din cauza femeilor. 

Citește și: ”Te iubesc, Oana, foarte frumos!”. Oana Lis a izbucnit în lacrimi. Ce se întâmplă cu soția lui Viorel Lis în aceste momente

„Pentru că a avut bani grămadă și nu a mai rămas cu nimic din cauza femeilor și acum trebuie să îl ajute toată lumea?”,  a spus Viorel Lis despre situația financiară pe care o traversează Irinel Columbeanu.

Oana Lis a încercat să-și tempereze soțul, însă acesta a părut extrem de ferm în declarațiile sale. „S-a ofticat Viorel!”, a adăugat Oana Lis.