Ce se întâmplă între Shakira și Lewis Hamilton. De câte ori au fost văzuți împreună

Autor: Bianca Vidoi
Ce se întâmplă între Shakira și Lewis Hamilton
Sursa: Facebook Shakira/ Facebook Lewis Hamilton

După despărțirea Shakirei de Pique, aceasta a ajuns să fie una dintre cele mai râvnite burlăcițe, însă doar un bărbat i-a atras atenția.

Celebra cântăreață a rămas singură după este 12 ani de relație, iar acest detaliu le-a atras atenția bărbaților din întreaga lume. De-a lungul timpului s-a peculat că aceasta ar fi început o relație cu Tom Cruise, însă aceasta s-ar iubi cu un pilot de Formula 1.

Citește și: Shakira s-a mutat în SUA, iar cele mai mari staruri își doresc să fie cu ea. Iată cu ce cadou a surprins-o Tom Cruise

Lewis Hamilton i-ar face curte Shakirei

Shakira și Lewis Hamilton au fost văzuți împreună destul de des în ultima perioadă, iar fanii celor doi au început să bănuiască o posibilă relație, una mai puternică decât una de prietenie. Apropiații artistei spun că cei doi petrec mult timp împreună pentru a se cunoaște mai bine, ultima dată când cei doi au fost surprinși împreună a fost la Barcelona, participând la Marele Premiu al Spaniei de Formula 1 cu un grup de prieteni. 

Artista și pilotul de Formula 1 au postat imagini împreună din acea seară, iar admiratorii lor au observat un detaliu ce i-a pus pe gânduri, mai exact în fotografii se poate observa cum mâna sportivului se află în jurul taliei ei, în timp ce se bucurau de băuturi în urma evenimentului. Cei doi nu au răspuns zvonurilor cu privire la o posibilă relație, însă artista a declarat că anul acesta se va pune pe primul loc după despărțirea de Pique. 

„A fost un an în care mi-am dat seama că noi, femeile, suntem mai puternice decât credem, mai curajoase decât credeam, mai independente decât am fost învățate să fim”, a spus Shakira, potrivit hola.com

Citește și: Gerard Pique ar fi cerut-o în căsătorie pe Clara Chia. La nici un an de când a aflat că este înșelată, Shakira primește o nouă lovitură

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce știe Donatella Versace despre relația celor doi

Relația dintre Shakira și Lewis Hamilton este un subiect foarte discutat în această perioadă și se pare că Donatella Versace știe ceva despre această posbilă relație. Fanii sunt tot mai curioși cu privire la relația pe care Shakira ar avea-o cu pilotul de Formula 1, iar Donatella Versace a alimentat zvonurile postând câteva imagini pe Instagram. 

Designerul de modă Donatella Versace a încărcat recent un set de imagini pe contul ei de Instagram, care arăta o mulțime de celebrități îmbrăcând haine de la marca ei. Cu toate acestea, fanii au înnebunit când și-au dat seama că Shakira și Hamilton își au pozele unul lângă altul. Britanicului i-a plăcut poza și chiar a postat-o ​​pe povestea sa de Instagram cu un emoji de inimă alături. 

Citește și: Coincidență sau nu? Shakira și Gerard Piqué sunt născuți în aceeași zi, pe 2 februarie. Cum își sărbătoreau cei doi zilele de naștere pe vremea când erau împreună

Lewis Hamilton a avut o relație cu Nicole Scherzinger

Nicole Scherzinger l-a întâlnit pentru prima dată pe Lewis Hamilton în 2007, la MTV Europe Music Awards, iar la scurt timp după ce au început să se întâlnească, aceștia au ajuns unul dintre cele mai discutate cupluri, fiind mereu alături la covoare roșii și la evenimente de mare profil. Deși relația lor părea puternică și de lungă durată, zvonurile au început să apară, în anul 2010 s-a speculat că Hamilton i-a fost infidel lui Scherzinger, iar cuplul s-a despărțit pentru scurt timp.  

Despărțirea celor doi nu a durat foarte mult timp, împăcându-se pentru încă 5 ani, când cei doi au decis să pună punct relației lor de 8 ani. Deși cei doi nu au comentat public motivele despărțirii lor, se zvonește că programele lor încărcate ar fi de vină. 

Citește și: Lewis Hamilton: Legenda modernă a motorsportului!