Ce se intampla intre Stefan Ciuculescu si Cucu, noul Faimos de la Survivor Romania 2021. Zanni da totul pe fata

Author: Alice Popescu
Actualizat: 07 mai 2021, 17:18
Cucu si Stefan Ciuculescu, conflict la Survivor Romania 2021
Sursa: Captură KANAL D

In echipa Faimosilor apar tot mai multe tensiuni care ar putea sa ii deturneze pe concurenti de la scopul principal si anume sa castige primul Joc de Imunitate al saptamanii.

Faimosii par din ce in ce mai divizati si deja s-au format bisericute asa cum spune Raluca Dumitru, insa conflictele pun stapanire pe concurenti care din cauza presiunilor psihice incep sa cedeze si apar scandalurile. Unul din conflictele innabusite care mocnesc in echipa Faimosilor este cel dintre Cucu, noul concurente de la Survivor Romania 2021 si Stefan Ciuculescu. "Ne certam din nimicuri. Persoanele astea ma dezgusta."

Conflicte mocnite in echipa Faimosilor intre Cucu si Stefan Ciuculescu

Citeste si: Sebastian Chitosca, reactie nervoasa fara precedent! "S-a aruncat pe jos! Ce e teatrul asta?" Faimosul sare sa-l bata pe Albert Oprea, dupa pierderea unui punct in jocul de recompensa!

Zanni, aflat la cotitura, declara ca Stefan il ia in deradere pe Cucu. In acelasi timp, Stefan, cu ochii in lacrimi din cauza a ceea ce se intampla in tabara declara ca are speranta ca nu va fi dezamagit.

"Sunt tensiuni mari si or sa fie tensiuni si mai mari deoarece deja s-au facut bisericute."/ "M-am uitat asa la Stefan, il cam ia asa la capace pe Cucu, il cam ia de fraier..."

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Ce se intampla pe traseu intre Adelina Damian si Sebastian Chitosca

Citeste si: Final dramatic la Survivor Romania 2021! Ei sunt castigatorii jocului de recompensa! Daniel Pavel, avertisment aspru pentru Sebastian si Albert! "Nu toleram absolut deloc acest tip de reactii necontrolate!"

Cu toate acestea, concurentii sunt gata de o noua lupta marca Survivor Romania 2021.  "Legile razboiului spun ca trebuie sa te bucuri cu demnitate si sa castigi cu decenta...",

anunta Daniel Pavel la inceperea Jocului de Imunitate, primul din aceasta saptamana.Traseul din aceasta saptaman este unul foarte interesant deoarece foloseste la maxim viteza concurentilor cat si forta lor. Cine va castiga duelul? Mai ales ca si in timpul jocului, apar diverse disensiuni intre Razboinici si Faimosi, iar de data aceasta protagonista este Adelina Damian care rabufneste pe traseu la adresa lui Sebastian Chitosca. Oare ce duel ii asteapta pe concurenti?