Ce se întâmplă la vila lui Emi Pian? Autoritățile sunt în alertă : "Ieri, la priveghi au fost..."

Autor: Amalia Georgescu

Ce se întâmplă la vila lui Emi Pian? Pe lângă filtrele de poliție, autoritățile au luat o nouă decizie pentru a preveni alte incidente.

Ce se întâmplă la vila lui Emi Pian? Pentru a ține situația sub control și a preveni un nou conflict între clanuri, autoritățile au luat decizia de a supraveghea non stop locuința fostului lider al clanului Duduianu.

Citeste si: Bomba! De ce a murit, de fapt Emi Pian! Autopsia a scos la iveala ceva incredibil

Ce se întâmplă la vila lui Emi Pian? Autoritățile sunt în alertă: "Ieri, la priveghi au fost..."

Având în vedere că la locuința lui Emi Pian s-au strâns o mulțime de persoane pentru a-i aduce acestuia un ultim omagiu, autoritățile s-au sesizat și au trimis în teritoriu mai multe echipaje de poliție, dar și jandarmi. Astfel, vila lui Emi Pian este păzită în permanență de oamenii legii și este supravegheată și din aer, cu un elicopter.

Măsurile au fost luate după ce, la scurt timp de la decesul acestuia, pe internet au apărut informații potrivit cărora ar urma un război între clanuri.

"Ieri, la priveghi au fost două momente, unul seara și altul când a fost adus sicriul, colegii mei au fost la datorie, dispozitivul a fost suficient. Pentru cei care nu au respectat măsurile sanitare s-au aplicat sancțiuni. S-au dat peste 100 de sancțiuni, sunt identificați și alți participanți din mediul online și de pe rețelele de socializare.

Azi avem un altfel de abordare, am suplimentat forțele. În niciun caz nu sunt bucureștenii în pericol. Monitorizăm activitatea, astfel încât astfel de evenimente să nu mai aibă loc.", a spus comandantul Poliției Capitalei, Bogdan Berechet, potrivit digi24.ro.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu doar că s-a decis supravegherea zonei, ci autoritățile au cerut familiei lui Emi Pian să aducă la priveghi măști și dezinfectant pentru toți cei prezenți.

Citeste si: Cand va fi inmormantat Emi Pian? Jandarmii au montat garduri in fata casei interlopului

Cum arata si cu ce se ocupa Izabela, fiica lui Emi Pian! E cunoscuta in toata Europa!

Fiica lui Emi Pian se numeste Izabela Duduianu si se descrie ca fiind cea mai puternica vrajitoare de magie alba din Europa.

Fiica lui Florin Mototolea se numește Izabela Duduianu și este vrăjitoare de magie albă, după cum chiar ea spune. Se descrie ca fiind cea mai puternică, cunoscută și mediatizată vrăjitoare din Europa. Izabela promite că rezolvă orice problemă de la orice distanță.

„Rezolv orice problema de la orice distanță! Sa zicem ca sunteti un cuplu perfect, va iubiti, va idolatrizati, v-a mers totul bine ani de-a randul, ati facut totul impreuna si dintr-o data apare o schimbare, o racelala unul de celalalt. Ajungeti ca doi straini sub acelasi acoperis. Atunci incep semnalele de alarma. Persoanele care cred in aceste lucruri pot sa-si salveze casnicia, cele care nu cred, pana la urma isi dau seama. Dar e posibil ca asta sa se intample prea tarziu. Uneori pierzi persona iubita si aceasta ajunge in mainile celei care a facut sa va despartiti si e foarte greu sa o mai aduci inapoi. Dandu-ti seama si venind la vrajitoarea de magie alba poti sa-l aduci inapoi”, a scris Izabela pe pagina ei de Facebook.

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Gest impresionant la priveghiul lui Emi Pian. S-a întâmplat azi-noapte

 

Taguri: