Ce se va întâmpla cu femeia care și-a aruncat bebelușul de la etaj, după ce în apartament a izbucnit un incendiu. Copilul se află internat în stare gravă

Author: Diana Bostan
Actualizat: 11 ian 2024, 10:20

O femeie din Iași și-a aruncat bebelușul pe geam după ce locuința a fost cuprinsă de flăcări

Sursa: Facebook

Caz dramatic în Iași. O femeie a decis să își arunce copilul de la fereastră și să se arunce și ea în gol, după ce locuința lor a fost cuprinsă de flăcări.

În urma unui incendiu devastator izbucnit într-un apartament din Iași, o mamă a încercat să-și salveze copilul aruncându-l pe geamul locuinței în flăcări. Femeia s-a aruncat apoi în gol.

O femeie din Iași a recurs la un gest extrem după ce locuința i-a fost cuprinsă de flăcări

Cuprinsă de panică, după ce apartamentul său a fost cuprins de flăcări, femeia a luat o decizie extremă pentru a-și salva copilul, aruncându-l de la etajul trei, după care a sărit și ea.

Vecinii au fost cei care au făcut descoperirea șocantă, cei doi fiind găsiți zăcând pe pământul înghețat din fața blocului.

În ceea ce privește starea de sănătate a mamei, aceasta se află într-o stare de conștientă, dar a suferit arsuri și o fractură în urma incidentului. Din primele informații, aceasta ar fi medic rezident la un spital din Iași.

Citește și: Tragedie la un târg de Crăciun. O tânără și-a pierdut viața după ce s-a electrocutat cu instalația unui brad

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

"Pacientul a prezentat la sosire în UPU stop cardio-respirator care a impus manevre de resuscitare", a fost declarația făcută de Ionescu Cătălina, Spitalul de copii Iași, conform  Observator.

Deși susține că a recurs la acest gest din disperare, femeia se află acum în vizorul autorităților, fiind supusă unei anchete penale și există posibilitatea să-i fie retrasă custodia copilului, potrivit WOWbiz.ro.

Care este starea de sănătate a micuțului

Potrivit reprezentanților Spitalului de Copii Sfânta Maria din Iași, micuțul în vârstă de 4 luni se află într-o stare critică. Medicii au informat faptul că micuțul în vârstă de 4 luni a suferit o politraumă prin cădere de la înălțime și că starea sa generală este extrem de gravă. Conform diagnosticului medical, pacientul suferă de un traumatism cranio-cerebral sever și o contuzie toraco-abdominală.

Citește și: Drama unui tânăr licean din Galați care și-a luat viața după ce a lăsat bilete de adio familiei: „Era un copil introvertit”

„Copilul în vârstă de 4 luni a suferit o politraumă prin cădere de la înălțime. Starea lui generala este extrem de gravă. Pacientul suferă de un traumatism cranio-cerebral sever, o contuzie toraco-abdominal. In momentul de fata se asteapta rezultatele investigatiilor CT, toraco abdominal, cranio cerebral si coloana verticala cervicala.

Pacientula prezentat la sosire in UPU stop-cardiorespirator care a impus manevre de resuscitare”,  a transmis dr. Catalina Ionescu, purtator de Cuvant al Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii “Sf. Maria”, potrivit BZI.