Ce se va întâmpla cu Rusia după ce invazia Ucrainei va lua sfârșit: „Se decide soarta Rusiei, locul ei viitor în lume”

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 18 dec 2022, 03:05

Ce se va întâmpla cu Rusia după ce invazia Ucrainei va lua sfârșit: „Se decide soarta Rusiei, locul ei viitor în lume”

Sursa: Twitter

Serghei Narîșkin, șeful serviciului de informații externe ale Rusiei (SVR), a anunțat că Rusia „trăiește acum un moment cu adevărat istoric”, având în vedere că se decide „soarta Rusiei, locul ei viitor în lume”

Pe 16 martie, miercuri, în timpul unui forum la care a participat în Moscova, șeful spionilor ruși, Serghei Narîșkin, a precizat că în aceste momente se decide soarta Rusiei, dar și locul ei viitor în lume.

Ce se va întâmpla cu Rusia după războiul din Ucraina. Se decide „locul ei viitor în lume”

Se decide soarta Rusiei, locul ei viitor în lume”, a declarat Serghei Narîşkin, șeful serviciului de informații externe ale Rusiei.

Discursul susținut de şeful de spionaj s-a axat pe importanţa suveranităţii. Acesta a apreciat în fața delegaților că „suveranitatea este o garanţie a bunăstării şi demnităţii cetăţenilor noştri, acesta este viitorul copiilor noştri”.

Citeste si: Bild: Avionul lui Lavrov s-a întors acasă de la jumătatea drumului spre Beijing. Ce înseamnă acest lucru?

„În asemenea chestiuni, Rusia nu s-a retras niciodată și nu se va retrage, pentru că altfel va înceta să mai fie Rusia”, a adăugat Serghei Narîșkin.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Serghei Narîșkin și Vladimir Putin s-au întâlnit chiar înainte de debutul războiului ruso-ucrainean

BBC a reamintit un episod care a avut loc la Kremlin chiar cu puțin timp înainte de debutul războiului pornit de Vladimir Putin în Ucraina.

Așadar, pe 21 februarie, Serghei Narîșkin a fost pus în încurcătură de președintele Vladimir Putin, în timpul unei ședințe a Consiliului de Securitate, transmisă de televiziunea de stat.

Președintele Rusiei l-a invitat atunci pe șeful serviciului de informații externe, Serghei Narîşkin, pentru a-l face să declare clar dacă susține sau nu recunoașterea independenței republicilor separatiste ucrainene Donețk și Luhansk. Vladimir Putin a reușit să obțină un răspund, dar doar după ce a insistat în fața oficialului care s-a tot încurcat în vorbe. 

Citeste si: Maria Putina, fiica lui Vladimir Putin, a fost expulzată din Olanda. Care a fost motivul pentru care a trebuit să părăsească țara în cel mai scurt timp

Ședința respectivă a fost înregistrată cu mai multe ore înainte, dar Rusia a transmis intenționat poporului rus imaginile și dialogul în care Narîșkin este umilit de Putin.

„A fost șocant.

Narîșkin este incredibil de rece și calculat, așa că oamenii s-au întrebat ce s-a întâmplat”, a declarat, pentru BBC, Ben Noble, profesor în politică rusă.

Analistul Mark Galeotti a fost și el surprins de modul toxic în care a decurs ședința. Dar Andrei Soldatov, jurnalist rus de investigație, spune că Vladimir Putin pur și simplu s-a bucurat de moment: „Lui Putin îi place să joace astfel de jocuri cu cercul său intim de prieteni, să-l facă pe Narîșkin să arate ca un prost”.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.