Ce se va întâmpla cu serialele "Melek" și "Secrete de familie", de la Kanal D! Care vor fi noile zile de difuzare începând de săptămâna viitoare

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 sep 2023, 14:19

Veste importantă pentru fanii serialelor "Melek" și "Secrete de familie"! Iată ce se va întâmpla cu îndrăgitele producții de la Kanal D, începând de săptămâna viitoare!

Kanal D a adus și anul acesta în atenția telespectatorilor noi producții turcești de excepție care se bucură în continuare de mare succes pe micile ecrane atât în România cât și în alte țări în care sunt difuzate. Serialul Melek a fascinat publicul încă de la primele episoade cu o poveste impresionantă de viață, cu personaje complexe, emoții și trăiri captivante, iar producția Secrete de familie surprinde telespectatorii pas cu pas și prezintă scene dramatice, împletite cu intrigi, emoții și suspans și chiar romantism.

Ce se va întâmpla cu serialele "Melek" și "Secrete de familie", de la Kanal D

Începând de săptămâna viitoare, cele două producții turcești își vor modifică zilele de difuzare. Astfel, serialul Melek va rula de luni până joi, de la ora 20:00, iar Secrete de familie va fi difuzat doar în serile de vineri, de la 20:00.

Citește și: Nefise din serialul Melek, apariție spectaculoasă alături de fiica sa! Celebra actrița Şerif Sezer este mândră că tânăra Deniz i-a moștenit talentul și a îmbrățișat actoria

Serialul Melek va aduce în continuare în prim plan momente emoționante și tulburătoare mai ales în cazul celor doi îndrăgostiți Defne și Omer, deoarece tânărul suferă încă de amnezie și nu își mai amintește de nimeni din familia lui. Dărâmată de durere și tristețe, Defne va încerca din răsputeri să îl readucă în prezent pe logodnicul ei, însă fără sorți de izbândă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tânăra Defne se va înfuria teribil în clipa în care va descoperi că Omer a adus în casă o femeie străină de care s-a atașat, iar gândul că l-ar putea pierde definitiv o va măcina. Pe de altă parte, Halil și Mirza se vor zbate în continuare să iasă din închisoare și să își rezolve problemele pentru a reveni la atelierul care fusese lăsat în voia sorții. Iar Melek îl va sprijini pas cu pas pe Halil, de care se îndrăgostește tot mai mult.

În ceea ce privește producția Secrete de familie, aceasta va fi difuzată în fiecare seară de vineri, de la ora 20:00 și va continuă să aducă în atenția publicului noi secrete, momente pline de suspans, răsturnări de situație și dramatism. Ceylin va face noi eforturi de a-și aminti ceea ce s-a întâmplat de fapt în noaptea în care fusese ucis Engin, pentru a face lumina în acest caz, iar pe de altă parte, Ilgaz se va strădui să caute noi indicii pentru a o salva pe femeia iubita.

Bărbatul nu concepe ca Ceylin să ajungă după gratii pentru a plăti pe nedrept o crimă ce nu a comis-o și crede din ce în ce mai multă că totul a fost o înscenare. Rămâne însă de văzut ce se va întâmplă în această seară, într-un nou episod dramatic din serialul Secrete de familie, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citește și: Adevăratul motiv pentru care actorul Onur Durmaz a părăsit distribuția serialului Secrete de familie, în care a jucat rolul Engin Tilmen! A fost nevoit să se retragă sau totul s-a întâmplat potrivit scenariului?

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.