Ce SECRET ascunde aceasta FEMEIE din fotografie. NU ESTE PHOTOSHOP!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 29 aug 2021, 19:55

Connie Chiu este o tanara mai putin obisnuita si de acest lucru si-a dat seama mai multa lume dupa ce a privit-o fata in fata.

 Ea este originara din China, Hong Kong, insa la varsta de 7 ani a plecat impreuna cu familia sa locuiasca in Suedia din cauza unei problem pe care o are cu pielea.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/adevar-sau-photoshop-ce-secret-unic-ascund-fotografiile-cu-aceasta-femeie-1-492624d56c0468aabe9d2b9f52e47322.jpgConnie este una din persoanele albinoase originara din Asia. Corpul ei nu secreta suficienta melanina si de aceea chipul ei este alb, la fel si parul iar ochii ii sunt rosii. Infatisarea insa a ajutat-o enorm de mult fiind vanata de nume grele in industria modei si a fotografiei.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/adevar-sau-photoshop-ce-secret-unic-ascund-fotografiile-cu-aceasta-femeie-5ae4ba2d2f838c4713476ba7faa349ba.jpgConnie a fost si model in prezentarea de moda a surorii ei si de aici a inceput totul pentru ea in lumea artistica. Tanara apoi s-a apucat de fotografie si journalism. Ea pozeaza din ce in ce mai rar si la ocazii speciale.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.