Ce semnificație are Ziua Îndrăgostiților pentru Catinca, fosta concurentă de la „Casa iubirii”: „Niciodată n-am găsit o diferență”

Autor: Diana Ghita

Ce părere are Catinca despre Ziua Îndrăgostiților

Sursa: Unsplash; captură Kanal D

Catinca a participat în cel de al doilea sezon al emisiunii „Casa iubirii”, unde, pentru o perioadă, a fost într-o relație cu Robert.

Catinca a sperat că poate forma un frumos cuplu cu Robert, în cadrul show-ului matrimonial „Casa iubirii”, însă așteptările i-au fost spulberate, suferind foarte mult din cauza lui.

Robert a rănit-o pe Catinca în „Casa iubirii”

Relația dintre cei doi a avut un început promițător, mai ales când au fost într-o mini vacanță la munte, acolo unde păreau că sunt îndrăgostiți nebunește unul de celălalt. 

La respectivul date, organizat în cadrul emisiunii, Catinca și Robert au avut niște gesturi foarte tandre unul față de celălalt, romantismul plutind în aer. Ba mai mult, în acea excursie cei doi s-au sărutat și și-au declarat, pentru prima dată, iubirea unul față de celălalt.

Citește și: Catinca de la ”Casa Iubirii”, în doliu! Fosta concurentă plânge pierderea unei persoane extrem de dragi

„Ști că eu sunt îndrăgostită de tine(...) Te ador.(...) Tu ești băiatul care mi-a rămas în cap de prima dată, de când te-ai uitat la mine(...) Mi-aș dori ca ce e acum între noi să dureze și să se amplifice pe zi ce trece”,  i-a spus Catinca lui Robert.

La rândul lui, tânărul i-a spus concurentei că o va iubi și mai mult dacă vor ieși împreună din competiție, iar mai apoi i-a scris în zăpadă: „Te ador!”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Ce semnificație are Ziua Îndrăgostiților pentru Catinca

Însă, la scurt timp după această experiență, lucrurile s-au tulburat între cei doi, devenind adevărați dușmani, întrucât Robert a făcut-o să sufere enorm pe fată din momentul în care s-au despărțit.

În urma acestor întâmplări, din păcate, Catinca nu a avut o experiență tocmai plăcută în „Casa iubirii”, unde spera să își găsească sufletul pereche, iar acest lucru și-a pus amprenta vizibil asupra ei.

Citește și: Robert Chirescu, vacanță exotică alături de iubita lui? Detaliul care a apărut pe pagina de Instagram a fostului concurent de la „Casa iubirii”

Dovada constă într-un mesaj postat de tânără astăzi, de Ziua Îndrăgostiților, din care se subînțelege faptul că nu celebrează această sărbătoare, întrucât nu mai crede în iubire, ci, mai degrabă, este de părere că dragostea este, de fapt, o glumă.

„Niciodată n-am găsit o diferență între 14 Februarie și 1 Aprilie”,  a fost statusul distribuit de către fosta concurentă de la „Casa iubirii” pe pagina ei personală de Instagram, la Story, arătând, astfel, că nu a trecut peste suferința provocată de Robert.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?