Ce semnificatie au tatuajele Florentinei, iubita lui Livian! Putina lume ce mesaj codat transmit acestea!

Autor: Oana Iosif
Livian si Florentina au mers impreuna la mare
Sursa: Instagram

Florentina este cea mai noua iubita a lui Livian si cei doi par extrem de indragostiti.

Bianca si Livian s-au despartit in urma cu cateva luni si desi toata lumea spera la o impacare, se pare ca nu a fost sa fie. Bianca a ramas singura si sufera extrem de mult dupa ce Livian si-a gasit alinarea in bratele Florentinei

Cine este Florentina, noua iubita a lui Livian

Florentina este o tanara voluptoasa si frumoasa care se pare ca i-a sucit mintile castigatorului ''Puterea dragostei''.

Satena, cu parul lung, Florentina este o femeie sigura pe ea si stie ce vrea de la viata. Livian a cunoscut-o pe Florentina inca din luna martie si de atunci a ramas in tatonari cu ea. Desi nu a spus nimic de ea pana acum, se pare ca Livian s-a indragostit treptat de ea si a uitat-o pe Bianca. 

Livian a recunoscut ca a jucat la doua capete si ca nu a vrut sa o faca pe Bianca sa sufere.

Totusi, Bianca este zdrobita de cand vede toate imaginile postate de Livian alaturi de noua lui iubita. Florentina conduce o masina de fite, un BMW, si are mai multe tatuaje cu o insemnatate aparte. 

Citeste si: Bianca, furioasa pe Livian a transmis un mesaj clar: ''Singurul barbat langa care...''

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce semnifica tatuajele Florentinei

Pe unul dintre brate, Florentina are tatuat un leopard imens, caruia i se vad ochii. Tatuajul cu animal print o face pe aceasta sa aiba o prezenta exotica si misterioasa. Dar ce inseamna cu adevarat leopardul tatuat?

Ei bine, intreaga familie de feline uimeste prin agilitate, gratie si flexibilitate. Tatuajul leopard semnifica, de obicei, caracterul proprietarului.

Asadar, Florentina se considera o femeie independenta care poate deveni usor feroce sau agresiva. 

Modelul pielii de leopard este recunoscut ca fiind un etalon al "vieții sociale și al partidelor pline de farmec". Se pare ca acest animal feroce mai semnifica si iubire de sine, cruzime sau egoism. Se pare ca oamenii care se identifica cu aceste animale sunt de obicei corecti si isi urmeaza cu grija calea aleasa fara a se abate de la ea. 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.