Ce semnificații au, de fapt, liniile din palma omului

Author: Raluca Ionita
Actualizat: 15 apr 2021, 11:00

Liniile din palma omului au mai multe semnificații. Noi vă spunem, exact, ce înseamnă fiecare dintre acestea.

Arta cititului în palmă sau chiromanția se ocupă cu prezicerea viitorului și cu stabilirea personalității unui om. Este o ocupație care datează încă din epoca de piatră. Harta palmei poate fi interpretată în foarte multe feluri. 

Chiromanția, arta care descifrează liniile din palmă

Liniile din palma fiecărei persoane sunt diferite, iar oamenii au încercat să descifreze semnficiațiile acestora, încă din cele mai vechi timpuri. 

Arta care se ocupă cu acest lucru se numește chiromanție, o practică în care unii oameni cred cu tărie. Astfel, cu ajutorul liniilor din palmă, se poate prezice viitorul respectivei persoane, ce probleme de sănătate are, dar și ce fel de personalitate deține. 

Pentru a afla aceste lucruri, se iau în considerare liniile, pliurile și alte semne care apar în palmă. Unii oameni au în palmă conturul literelor ”M” sau ”X”, alții au diferite figuri geometrice, în timp ce doar câteva persoane au și ”linia înger”, care este paralelă cu ”linia vieții”. 

Cele mai importante linii din palmă sunt ”linia vieții”, ”linia capului” și ”linia inimii”. Pe lângă acestea, mai există și linia solariană sau linia norocului, cum mai este denumită, dar și linia destinului. 

  • Linia vieții înconjoară Muntele lui Venus
  • Linia capului se află între degetul mare și degetul arătător și străbate mâna, paralel cu linia inimii
  • Linia inimii începe de la Muntele lui Jupiter și trece pe sub munții lui Saturn, Apolon și Mercur. Aceasta se termină în dosul palmei

Dacă linia vieții este lungă și bine definită, omul va avea o viață frumoasă. În schimb, dacă este scurtă, este semn rău. Atunci când linia vieții, a inimii și a capului pornesc din același loc, se crede că persoana respectivă poate avea o moarte violentă.

Oamenii extrem de inteligenți au linia capului despărțită în două. Dacă această linie este dreaptă, înseamnă că omul are multă voință.

În schimb, dacă se vede foarte puțin, e semn de inteligență scăzută. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cei care au linia inimii lungă și vizibilă sunt oameni buni și curați la suflet. Dacă linia este întortocheată, persoana respectivă va suferi de multe ori din dragoste. 

Atunci când linia inimii înconjoară Muntele lui Jupiter, este vorba despre o persoană extrem de geloasă.

La încheietura mâinii, apar încă trei linii: a sănătății, cea din mijloc, a bogăției și a fericirii. 

Liniile mai rar întâlnite 

Unele persoane au mai multe linii în palmă, printre care și ”linia înger”. Aceasta este paralelă cu ”linia vieții” și se crede că cei care o au sunt oameni extrem de norocoși în viață. 

Aceste persoane au un înger păzitor, care le salvează din orice situație dificilă prin care vor trece în timpul vieții.

Linia înger este vizibilă, de obicei, în palma stângă și este considerată ca fiind un dar primit la naștere. 

Persoanele care au în palmă litera ”M” sunt deosebite și au succes în carieră. Acest semn se formează atunci când principalele linii din palmă sunt aliniate. 

Femeile care au litera ”M” sunt foarte intuitive. În popor, se crede că aceste persoane ”însemnate” sunt, de fapt, profeți. 

Și oamenii care au litera ”X” în palmă se descurcă perfect în viață și obțin absolut tot ceea ce își doresc. Sunt cazuri când în palma unui om se poate vedea un triunghi. Asta înseamnă că persoana respectivă este foarte talentată. 

Dacă se observă o stea, omul în cauză este foarte inteligent și are calități deosebite. Rombul din palmă se traduce printr-un spirit aventurier și un curaj ieșit din comun. 

 

Taguri: