Ce si-a facut Culita Sterp la masina inainte de a pleca la Survivor Romania 2021! Sora lui, Geta Sterp a aratat totul

Author: Alice Popescu
Actualizat: 20 apr 2021, 08:43
Cum si-a tunat masina Culita Sterp

Culita Sterp de la Survivor Romania 2021 este pasionat de bolizi cu multi cai putere si evident cu un pret pe masura. Cea care a dezvaluit cum arata una din masinile Faimosului este chiar una din surorile lui.

Geta Sterp, una din surorile lui Culita de la Survivor Romania 2021 le-a aratat fanilor ce fel de masina conduce fratele ei. Mai mult, frumoasa tanara nu s-a sfiit sa spuna ca Faimosul i-a lasat bolidul pe mana cat timp el este in competitia Survivor Romania 2021. In cel mai recent vlog al tinerei, Geta impreuna cu sora ei insarcinata, Ileana au venit de la o sedinta foto pregatita pentru viitoarea mamica.

pe drum, pe inserat, Geta a dezvaluit si fanilor familiei Sterp cum si-a tunat Culita masina.

Cum si-a tunat Culita Sterp masina la interior. Geta Sterp a aratat totul

Citeste si: REACTIA Danielei Iliescu dupa ce Culita Sterp a clacat la Survivor Romania 2021 si a sfarsti cautat de politie in jungla dominicana!

In interior, Faimosul  a preferat ca plafonul masinii sale sa fie presarat cu leduri care sa imite cerul instelat. Cu siguranta, asta a fost un atu in a o cuceri pe Daniela Iliescu, iubita sa insarcinata care asteapta primul lor copil, un baietel. Recent, Culita Sterp a fost implicat intr-un incident la Survivor Romania 2021 fiind dat disparut timp de 10 ore in jungla dominicana. Faimosul s-a ratacit prin padure spunand ca nu a mai gasit drumul spre tabara Faimosilor in momentul cand politia si paza de coasta din Republica Dominicana au intervenit.

" Ne temeam de animale, de anumite probleme, că nu o să-ți găsim urmele pașilor tăi în nisip și am verificat peste tot în pădure, în natură, știi? Garda de coastă te-a căutat de asemenea și după toate astea îi  mulțumim lui Dumnezeu că ești cu noi și că ești în regulă. Îi mulțumim lui Dumnezeu că te-am găsit. Se puteau întâmpla lucruri mai grave și mai periculoase, dar să-i mulțumim lui Dumnezeu că ești aici."

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Culita Sterp s-a ratacit in padure timp de 10 ore la Survivor Romania 2021

Citeste si: MOTIVUL pentru care Culita Sterp a fugit in padure timp de 10 ore. Faimosul a fost cautat de garda de coasta din Republica Dominicana prin toata jungla:"Am plans ca un copil!"

Culita Sterp pare destul de afectat de ce se intampla in tabara Faimosilor si se pare ca si el a inceput sa cedeze psihic in fata provocarilor de la Survivor Romania 2021. Vrand sa se racoreasca si sa isi puna ordine in ganduri, Culita s-a afundat in padure ne mai reusind sa ajunga inapoi.