Ce-si doresc cu adevarat femeile de Sfantul Valentin. RASPUNSUL te va uimi!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 01:33

O cina romantica in compania iubitului, flori sau o sedinta la SPA? Nu ati ghicit! Sondajele ca arata ca majoritatea femeilor isi dorec acelasi lucru de Sfantul Valentin.

Domnilor, luati-va gandul de la flori, bijuterii scumpe sau alte accesorii pentru a le face cadou iubitei cu ocazia Zilei Indragostitilor. Potrivit ultimelor sondaje, femeile isi doresc sa primeasca in dar...o operatie estetica. Ati ramas muti de uimire?

Ei bine, 78% dintre femei au declarat ca ar fi foarte fericite daca iubitul le-ar face cadou de Sfantul Valentin o operatie de botox in buze. O alta interventie la fel de dorita este injectia cu botox sau acid hialuronic pentru estomparea ridurilor.

Albirea dintilor sau gomaj chimic s-au aflat si ele printre preferinte. Insa, contrar asteparilor, femeile intervievate au declarat ca s-ar simti jignite daca iubitul le-ar oferi cadou o sedinta de epilare definitiva cu laser.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.