Ce-si doreste Ilinca Vandici de ziua ei? Iata ce mesaj le-a transmis vedeta fanilor ei

Author: L.S.
Actualizat: 17 iun 2020, 13:58

Este ziua de nastere a frumoasei Ilinca Vandici, iar vedeta le-a transmis fanilor ei un mesaj foarte emotionant, in care a dezvaluit ce isi doreste!

Ilinca Vandici isi sarbatoreste astazi ziua de nastere si sute de prieteni i-au urat deja "la multi ani!". Frumoasa vedeta Kanal D a marturisit ca este melancolica, insa este si extrem de recunoscatoare vietii si celor care o inconjoara.

Ilinca si-a dorit sa le transmita un mesaj fanilor ei, carora le poarta respect si iubire:

" Si-a mai trecut un an! Sunt melancolica, sunt nerăbdătoare să văd ce îmi oferă viața, sunt recunoscătoare pentru tot ce am primit, ce am construit, cu ce am fost binecuvântata! Nu-mi doresc nimic! Nu-mi fac planuri, prefer să

fiu surprinsă și să mă bucur de fiecare clipa in parte! Vă mulțumesc vouă pentru toată dragostea și susținerea cu care m-ați mângâiat mereu și vă promit că vom face lucruri minunate împreuna! Vă iubesc!", a scris Ilinca Vandici pe o retea de socializare.

Frumoasa vedeta a implinit 34 de ani si se considera implinita! Cu o cariera frumoasa in televiziune, alaturi de familie si prieteni, Ilinca Vandici se bucura de tot ce ii ofera viata si este mereu optimista!

Ilinca Vandici: cariera

Ilinca Vandici si-a inceput cariera in televiziune la postul B1 TV, unde a prezentat rubrica “Meteo” si emisiunea “Esentze”. In 2007 s-a alaturat echipei Kanal D pentru a prezenta emisiunile “Bulevard” si “Magic Taxi”.

Au urmat o serie de emisiuni la alte posturi de televiziune, Ilinca Vandici construindu-si pas cu pas o cariera solida in lumea televiziunii. A cochetat si cu actoria, in 2011 facand parte din distributia telenovelei de succes “Narcisa salbatica”.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

In vara anului 2014, Ilinca a revenit la Kanal D pentru a fi gazda emisiunii “O iubire de-o vara”, alaturi de Liviu Varciu. Imediat dupa “O iubire de-o vara”, Ilinca Vandici a devenit prezentatoarea show-ului “D-Paparazzi”, la Kanal D. Prezenta eleganta, fermecatoare si discreta, Ilinca Vandici ramane una dintre cele mai atractive prezente din showbiz-ul autohton.

Citeste si: Ilinca Vandici, transformare spectaculoasa de look! Iata cum a stralucit la bratul sotului ei, in cadrul unei petreceri cu staif!

Citeste si: Ilinca Vandici: “Este alegerea noastra sa devenim mai buni”

Citeste si: Ilinca Vandici s-a dezbracat si si-a declarat iubirea. Imagini incendiare

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.