Ce simte o persoană infectată cu coronavirus?

Author: B.H.

Teama de a se infecta cu virusul COVID-19 i-a făcut pe oameni să fie mult mai atenți la simptomele cu care se confruntă, dar și la regulile de igienă. Iată ce simte o persoană infectată cu coronavirus.

Ce simte o persoană infectată cu coronavirus? Este întrebarea care, în aceste zile, se află pe buzele tuturor. O femeie infectată cu COVID-19 a oferit răspunsul la această întrebare, explicând cât se poate de clar cu ce simptome s-a confruntat și cum a ajuns să afle că este bolnavă. 

Citeste si: Coronavirus Romania- 19 cazuri noi de infectare cu coronavirus. 158 este numarul total de cazuri la nivel naţional

Ce simte o persoană infectată cu coronavirus?

Bridget Wilkins, o femeie din Australia, a dezvăluit simptomele care i-au făcut pe medici să se gândească imediat la coronavirus.

Femeia a fost diagnosticată cu COVID-19 imediat după ce a zburat pe ruta Londra-Brisbane, cu escală în Singapore. Bridget Wilkins a făcut această călătorie în scop personal, cu ocazia unei nunți. La scurt timp, femeia a început să se simtă rău, dar nu s-a gândit nici măcar o secundă că ar putea fi infectată cu temutul coronavirus.

Citeste si: Va fi recesiune in 2020! Avertismentul UE venit in criza provocata de coronavirus

"Am călătorit de la Londra, cu escală la Singapore. Putea să fie oriunde (n.r virusul) între această destinație și Brisbane. Mesajul pe care aș vrea să îl transmit lumii este că poate cineva are deja virusul, dar are simptome comune, durere de cap, durere de gât sau oboseaă.

Am avut toate aceste simptome pentru că am călătorit mai bine de 30 de ore. Încă am aceste simptome, dar nimic mai mult decât atât. Am crezut că este vorba despre diferența de fus orar. Este un soi de isterie legat de știrile despre coronavirus. Trebuie să fie așa. Este o problemă serioasă, în special pentru persoanele în vârstă sau care au alte probleme de sănătate. Cred, totuși, că trebuie să ne păstrăm calmul, pentru că pentru multe persoane, la fel ca și pentru mine, este vorba doar despre o răceală mai gravă pe care o putem depăși.
Sunt multe alte probleme de sănătate pe care cred că trebuie să le tratăm cu mare atenție."
, a povestit Bridget Wilkins, potrivit dailymail.co.uk.

Durere de cap, durere de gât și oboseală accentuată, acestea au fost simptomele cu care femeia s-a confruntat înainte de a fi diagnosticată cu COVID-19.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Principalele simptome ale coronavirusului

– febră

– tuse seacă

– dificultate în respiraţie

– dureri musculare

– oboseală

Citeste si: Singura izoletă din dotarea ISU Neamţ s-a stricat!