Ce soarta vor avea cainii de la inchisoare?

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 01:22

Obiectiv de maxima siguranta. Asta o fi devenit adapostul de caini fara stapan infiintat pe sest la Bragadiru si pe care echipa stirilor Kanal D l-a descoperit?

Mai multe echipaje ale Politiei si Jandarmeriei par sa faca de paza in fata halelor. Si asta nu este tot! Priviti ce s-a intamplat la conferinta de presa organizata la Primaria Capitalei pe aceasta tema!

Intrebarile reporterului nostru i-au deranjat pe reprezentantii Primariei. Dar, ce i-a suparat atat de tare? Faptul ca echipa Stirilor Kanal D a descoperit ca in serele Penitenciarului Rahova amplasate la Bragadiru a fost infiintat un adapost pentru maidanezi, acesta pare motivul supararii.

Mai ales ca nu ne-am oprit aici, ci am incercat sa aflam mai multe.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Am aflat ca ASPA a semnat cu Administratia Penitenciarelor un contract de inchiriere. Pretul- 4 mii de euro pe luna! De caini au grija 9 persoane private de libertate. Dincolo de declaratiile oficiale, iubitorii de animale au mers din nou la fermele penitenciarului Rahova.

Sa adopte. Au avut, insa,  parte de o supriza de proportii. Nici macar nu au fost lasati sa se apropie de portile adapostului. In zadar s-au rugat de jandarmi.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.