Ce sport de performanță a practicat Furkan Palali. Motivul pentru care Fikret din „Mă numesc Zuleyha” a renunțat la cariera în sport

Author: Amalia Georgescu

Furkan Palali a fost sportiv de performanță în adolescență 

Sursa: instagram Furkan Palali

Furkan Palali, actorul care îl interpretează pe Fikret în serialul „Mă numesc Zuleyha”, a fost sportiv de performanță. Iată ce sport a practicat vreme de mai mulți ani, dar și ce l-a determinat să pună punct acestei cariere.

Fikret este unul dintre personajele principale ale serialului turcesc „Mă numesc Zuleyha”, rolul fiind interpretat de talentatul actor Furkan Palali. Fanii serialelor turcești îl admiră pe cunoscutul actor, însă puțini dintre cei care îi urmăresc cu mare atenție prestația știu că înainte de a alege actoria, Furkan Palali a fost sportiv de performanță. 

Motivul pentru care Furkan Palali a renunțat la sportul de performanță

Furkan Palali este cotat drept unul dintre cei mai frumoși actori din Turcia, iar la vârsta de 35 de ani, acesta este într-o formă fizică de invidiat.

Se pare că acest lucru se datorează atât genelor cu care a fost înzestrat, cât și activității fizice pe care a practicat-o în trecut. Înainte de a deveni actor și a accepta să joace în mai multe producții cinematografice turcești, Furkan Palali a practicat baschetul de performanță. Cunoscutul actor a jucat baschet tip de 7 ani pentru echipa Konyaspor, care la acel moment făcea parte din prima ligă de baschet a Turciei.
Ulterior, în anul 2000, Furkan Palali a decis să schimbe echipa, alăturându-se clubului sportiv Tofaş. A rămas aici timp de 2 ani și deși era un jucător talentat și cu performanțe pe terenul de baschet, Furkan Palali a decis să renunțe definitiv la cariera în sport. Decizia de a se retrage de pe terenul de baschet a fost luată de Furkan Palali în momentul în care acesta a considerat că trebuie să acorde mai multă atenție studiilor, lucru pe care l-a și făcut în cele din urmă, potrivit wikipedia.org. 

După ce a absolvit liceul, Furkan Palali, actorul care îl interpretează pe Fikret în serialul „Mă numesc Zuleyha”, a urmat cursurile facultății de Inginerie Geologică a Universității Ankara Hacettepe, iar ulterior a făcut un master în Departamentul de Radio și Televiziune al Universității Marmara. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Cetin din serialul Mă numesc Zuleyha, aniversare cu peripeții! Iată cum a fost surprins tânărul actor Aras Senol alături de colegul lui de breaslă, Ugur Gunes!

Furkan Palali, model de succes și unul dintre cei mai talentați actori din Turcia

Furkan Palali a cochetat și cu modellingul pentru o perioadă, mai exact în timpul studiilor universitare. Acesta a colaborat cu o agenție din Ankara. De-a lungul timpului, actorul a apărut în mai multe prezentări de modă, cataloage și a avut mai multe colaborări.

Cariera în actorie și-a început-o în 2010, iar de atunci a obținut mai multe roluri în diferite seriale TV și filme. 

Citeste si: Simpatica bătrânică Azize din serialul Mă numesc Zuleyha este o bunică iubitoare și blândă și în viața reală! Iată cum a fost surprinsă celebra Serpil Tamur alături de nepoțica ei, la serbarea de final de an școlar!

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?