Ce spun Mihai Constantinescu si fosta sotie despre relatia dintre ei!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 10 oct 2020, 10:50

S-au vazut, s-au placut. Ba, chiar mai mult, au facut nunta mare.

Acum, dupa ce dragostea s-a stins, se acopera cu insulte. Cam asa decurg ,lucrurile, de obicei în lumea mondena. Exista, însa, si exceptii ...notabile!

Toata lumea îl stie pe Mihai Constantinescu. De vreo cinzeci de ani ne bucuram de cantecele lui. A cantat alaturi de Anastasia Lazariuc ani de zile, dar viata personala si-a impartit-o cu altcineva. Mihaela si Mihai au fost casatoriti vreme de 28 de ani.

O viata de om... „ Un copil mare, un om foarte dragut, cu un suflet foarte frumos! Imi pare rau ca nu a reusit sa traiasca intotdeauna la nivelul lui spiritual si intelectual”, il descrie Mihaela pe fostul ei sot.

Dupa asemenea cuvinte, nu poti sa nu te intrebi de ce nu mai sunt si astazi impreuna:„am fost extrem de fericiti si de indragostiti vreo 11 ani! I ndiferent ce s-a intamplat, eu niciodata nu l-am urat pe Mihai!”

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Adevaratele

motive pentru care au divortat nu a vrut sa ni le dezvaluie, insa Mihaela a lamurit un lucru:„noi am divortat in 2003, nu asa cum se spune ca am divortat acum 20 de ani, am stat 30 de ani… Deci ar trebui sa fiu de la 4 ani cu el, nu?.  Dar am locuit impreuna pana in 2008 si atunci fiecare s-a mutat in alta parte.” Va intrebati in ce relatii sunt  astazi? Noi am ramas muti de uimire:„ si acum suntem foarte buni prieteni, in continuare, si asa o sa murim, nu avem cum sa facem altfel.
Luni, de exemplu, plec cu el in Italia, 3 zile. Avem ceva de facut…”.

Cu experienta pe care o are, Mihaela se incumeta sa dea un sfat tuturor cuplurilor care decid sa se desparta: „divortul este inceputul unui nou drum. Pentru ca, in final, fiecare dintre cei doi greseste, eu sunt convinsa de asta. Toti avem calitati si defecte, nimeni nu este perfect! Cand mie cineva imi spune ca divorteaza eu spun.

" Sa fie intr-un ceas bun!”