Ce spun vecinii jandarmului din Timișoara care și-ar fi pus capăt zilelor cu arma din dotare: „Era cu o domnișoară, nu era singur”. Tânărul în vârstă de 24 de ani nu a lăsat vreun bilet de adio

Autor: Diana Bostan

Vecinii jandarmului au rupt tăcerea.

Sursa: Captură YouTube- Nova Observator

Vecinii jandarmului care a murit după ce s-ar fi împușcat cu arma din dotare au rupt tăcerea. Aceștia nu înțeleg de ce tânărul în vârstă de 24 de ani a recurs la un asemenea gest.

Un jandarm în vârstă de 24 de ani a murit în sala de operație după ce ar fi încercat să își pună capăt zilelor, folosindu-se de arma din dotare. Bărbatul nu a lăsat vreun bilet de adio, însă și-a șters toate conturile de pe rețelele sociale înainte de a recurge la teribilul gest. Iată cum îl descriu vecinii!

Citește și: Jandarmul găsit împușcat în cap a murit la spital. Gestul făcut de tânărul de 24 de ani cu doar câteva zile înainte de tragedie

Vecinii jandarmului au rupt tăcerea

Jandarmul în vârstă de 24 de ani a fost descoperit de colegii săi într-o stare extrem de gravă, aceștia fiind și cei care au alertat autoritățile. Tânărul în vârstă de 24 de ani ar fi folosit arma din dotare, iar împușcătura ar fi fost auzită și de vecini.

Citește și: Un jandarm în vârstă de 24 de ani a fost găsit împușcat în cap în propria locuință. Descoperirea a fost făcută de colegii tânărului

„Am auzit o împușcătură, dar am crezut că sunt petarde, că mai aruncă copiii”, a relatat o vecină care a fost martoră la eveniment, pentru Antena3CNN. Alte persoane din bloc au declarat că tânărul părea să nu fie singur în ziua respectivă. „Eu l-am văzut ieri, era cu o domnișoară, nu era singur. N-am văzut să fie agresiv, a făcut ceva la mașină și a intrat în curte”, a

spus o altă vecină.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Alin Oprea, despre durerea de a crește fără tată. Cât de tristă a fost copilăria artistului? „Eram mândru de rolul de tată care mi se dădea mie.”

În ciuda acestor declarații, proprietarul apartamentului în care acesta stătea în chirie susține că tânărul nu ar fi petrecut noaptea acasă.

„Din auzite, s-ar părea că nu a dormit în noaptea asta acasă”, a declarat proprietarul apartamentului, pentru sursa menționată anterior.

Bărbatul s-a stins din viață în sala de operații

În ciuda eforturilor depuse de medici, tânărul a fost declarat decedat, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Timiș, maior Aiana Lupulescu. „În ciuda eforturilor medicilor de a-i salva viața, acesta a fost declarat decedat”, a

confirmat oficialul, pentru Antena3CNN.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul polițistului din Vâlcea care și-a pus capăt zilelor. Tatăl bărbatului a făcut primele declarații, în timp ce o altă rudă face acuzații cutremurătoare: „Făcea presiuni asupra fiului său”

Motivul exact care a condus la acest gest extrem rămâne necunoscut. Vecinii au speculat despre posibile probleme, fie la locul de muncă, în familie sau legate de viața personală.

Ceva probleme o fi avut săracul, ori la serviciu, ori familia, ori din dragoste”, a spus o altă vecină.

În ciuda gestului extrem, jandarmul fusese declarat apt în urma ultimului examen psihologic efectuat.