Ce spune Aleyna despre o posibilă împăcare cu Ștefan: „Îmi stă mintea doar la...”. Se crede că foștii concurenți de la „Casa iubirii” s-au întâlnit și după ce au părăsit competiția

Autor: Diana Ghita

Ce s-a întâmplat cu Aleyna și Ștefan după ce au ieșit din „Casa iubirii”

Sursa: Instagram Melek Aleyna; Instagram Mustata Mafia

Marți, pe 28 mai, Aleyna, fosta concurentă de la „Casa iubirii” a inițiat o sesiune de întrebări și răspunsuri, iar fanii ei au profitat de această ocazie pentru a o întreba cum stau lucrurile, în prezent, între ea și Ștefan.

În urmă cu aproximativ două luni, Aleyna a fost descalificată din competiția „Casa iubirii”, împreună cu Marius, concurentul cu care s-a întâlnit în afara emisiunii și cu care l-a înșelat pe Ștefan, tânărul alături de care forma un cuplu, la acea vreme.

Ce spune Aleyna despre o posibilă împăcare cu Ștefan

Înainte de a părăsi show-ul, bruneta a transmis că regretă pentru că l-a rănit pe Ștefan și pentru că gestul ei a costat-o locul în emisiune.

Însă fostul ei iubit a trecut cu greu peste această întâmplare, întrucât, deși a mai rămas o perioadă în competiție, nu a reușit să se apropie de o altă concurentă.

Ulterior, Ștefan a fost propus spre eliminare de către colegii lui, întrucât genera mereu tensiuni. Însă, la scurt timp după ce a ieșit din „Casa iubirii”, tânărul a intrat într-o relație cu Catinca, fosta concurentă din sezonul 2 al show-ului.

În ciuda acestui aspect, oamenii din online tot au vrut să afle dacă el și Aleyna s-au întâlnit în afara competiției și dacă fata și-ar dori să se împace cu el și să reia relația. Internauții i-au adresat aceste curiozități brunetei pe Instastory, într-o secțiune specială.

Citește și: Catinca și Ștefan au trecut la pasul următor! Cum arată cei doi în postura de părinți: „Sunt îndrăgostită”

„Ai mai vrea să fii cu Ștefan?/ Aleyna, te-ai mai întâlnit cu Ștefan de atunci? Îmi stă mintea doar la nedreptatea ta”,  au întrebat fanii.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Mai apoi, fosta concurentă le-a oferit ambelor persoane un răspuns negativ, fără să vină cu alte explicații suplimentare.

Oamenii o vor înapoi în „Casa iubirii” pe Aleyna

Pe lângă împăcarea cu Ștefan, urmăritorii Aleynei își doresc, de asemenea, să o revadă în competiția televizată, întrucât le-a plăcut foarte mult cum a ieșit în evidență printre celelalte concurente: „Ne e dor de tine!/ Ai fost cea mai frumoasă și mai dragă fată din «Casa iubirii»!”.

De asemenea, tânăra a primit numeroase complimente din partea oamenilor din online care o îndrăgesc pentru frumusețea și stilul ei aparte: „Ești, ai fost și vei fi superbă”.

Citește și: ''Așa iubire nu moare...'' Aleyna, mesaj cu subînțeles pentru Ștefan? Fosta concurenta de la Casa iubirii și-a luat fanii prin surprindere cu ultima postare

După cum se poate observa în postările recente de pe Instastory, Aleyna a primit o mulțime de mesaje de la admiratori. În ciuda gestului controversat care i-a adus eliminarea din „Casa iubirii”, se pare că fanii i-au rămas alături fetei, care a reușit să strângă o comunitate impresionantă odată cu participarea la emisiunea matrimonială de la Kanal D.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.