Ce spune Ana Porgras despre dorinta de razbunarea a lui Zanni pe Jador! Ce a facut Faimosul in camp dupa eliminarea ei de la Survivor Romania 2021

Autor: Alice Popescu
Primele reactii ale lui Zanni in camp

Care au fost reactiile lui Zanni in camp dupa ce Ana Porgras a fost eliminata de la Survivor Romania 2021 si ce a spus fosta ffaimoasa despre dorinta lui de razbunare.

La intoarcerea in camp de la ceremonia din Consiliul de Eliminare de la Survivor Romania 2021, Zanni a facut si primele declaratii in ce priveste eliminarea omului de suflet cu care a impartit momente de triumf, dar si clipe dificile in competitie:" "Imi pare foarte rau ca a iesit Ana din competitie. Ma simt ca pe campul de lupta, a plecat un om foarte bun, un luptator.

Ana a fost foarte buna in ultimul timp."

Ana Porgras, primele declaratii despre razboiul pe care Zanni l-ar declara lu Jador la Survivor Romania 2021

Citeste si: Ana Porgras a aratat intregii lumi cum arata picioarele ei dupa traseul cu namol de la Survivor Romania 2021: "Atentie, imagini care va pot afecta emotional..."

Cu ochii in lacrimi, abia stapanindu-si supararea, Zanni a dovedit ca este nu doar un bun strateg si un luptator, ci si un concurent extrem de sensibil, exact cum l-a caracterizat si Ana dupa ce a parasit competitia:"" Zanni, cand nu mai putea, il simteam ca e trist, ingandurat si mergeam sa il intreb ce e cu el.

Vorbeam, el imi spunea ca sunt o luptatoare, eu ii spuneam lui. De multe ori nici nu vorbeam atat de mult, pur si simplu ne uitam unul la celalalt si intelegeam lucrurile. Zanni in interior e un om foarte sensibil, de asta m-am apropiat atat de mult de el. Am vazut mai mult decat exteriorul. Stie ca il iubesc si ca ma gandesc la el si ca o sa il sustin toată competitia.
Nu stateam tot timpul impreuna, dar erau chestii mici, ca venea sa ma ia o data in brate sau facea chestii mici pe care le simteam si eu si el. Nici nu aveam nevoie sa ne spunem lucruri, nu aveam nevoie de asa ceva.
 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum a reactionat Zanni in camp dupa eliminarea Anei Porgras

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA 2021. Daniel Pavel face un ANUNT urias pentru Faimosi si Razboinici. Patru noi concurente intra in competitie

Tot Ana a fost cea care i-a si transmis un mesaj lui Zanni si anume ca spera ca acum, cand ea nu mai e in competitie sa reflecteze foarte mult si sa nu ia decizii pripite: "Sper din tot sufletul ca Zanni sa aia maturitatea sa nu porneasca un razboi, sa nu reactioneze

la primul impuls..." Tot Ana a fost cea care a spus ca nu ii poarta niciun fel de pica lui Jador pentru nominalizarea facuta." Jador nu trebuie sa fie condamnat sau judecat pentru nominalizarea pe care a facut-o, el pur si simplu a nominalizat si eu am inteles si sper ca si voi sa intelegeti treaba asta si sa nu il condamnati."