Ce spune Anamaria Prodan după ce a apărut pe Burj Khalifa! Impresara a vorbit despre bărbatul pe care îl iubește. Aceasta l-a numit „viitorul soț”

Author: Diana Ghita
Actualizat: 19 oct 2023, 14:15

Poza Anamariei Prodan a apărut pe Burj Khalifa, în Dubai

Sursa: Instagram; Fanatik

Anamaria Prodan este o celebră vedetă din România, dar și o renumită impresară. Pe lângă faptul că se bucură de un succes răsunător, aceasta pare să se simtă împlinită și pe plan sentimental.

După ce i-a apărut chipul pe Burj Khalifa, numele Anamariei Prodan a circulat pe tot internetul. Numeroase publicații au scris despre această apariție a ei, iar în jurul acestui subiect s-au născut diverse zvonuri.

Cum a ajuns Anamaria Prodan pe Burj Khalifa

Prima dată s-a crezut că Anamaria Prodan a plătit suma de 100.000 de euro pentru ca poza ei să apară pe cea mai înaltă clădire din lume.

Însă impresara a demontat rapid aceste speculații, spunând că nu a fost nevoie să plătească o asemenea sumă pentru spectaculoasa apariție.

„Am și eu prieteni care țin la mine. Nu trebuie să dau eu o sută de mii să apar pe Burj Khalifa.”, a declarat vedeta, pentru Fanatik.ro.

Mai apoi, s-a vehiculat că acest gest ar fi în legătură cu o cerere în căsătorie, din partea iubitului Anamariei, a cărui identitate preferă să o țină secretă, momentan.

Însă, impresara a negat și acest zvon, spunând că nu totul trebuie să aibă în spate o poveste, ci că acest gest a fost făcut de către un prieten care o apreciază.

„Toată presa a scris că iubitul arab i-a făcut această surpriză și a acceptat inelul(...) Nu e nicio poveste. Sunt oameni care țin foarte mult la mine. Nu are totul o poveste.”, a mai spus Anamaria Prodan, potrivit sursei citate.

Citește și: Cât costă să îți apară poza pe Burj Khalifa, în Dubai? Câți bani a plătit Anamaria Prodan pentru a apărea pe cea mai înaltă clădire din lume

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Anamaria Prodan a vorbit despre partenerul ei

Pe lângă faptul că are alături persoane care îi sunt foarte apropiate, Anamaria are și un iubit, dar preferă să îl țină departe de lumina reflectoarelor.

Vedeta a luat decizia de a fi rezervată deoarece a avut parte de multe eșecuri în dragoste din cauză că și-a afișat relațiile în mediul public.

„Știi ce lecție am învățat în ultimii 3 ani? Cu cât vorbesc mai mult de viața mea, cu atât apar tot felul de fetițe, băieței, care se gândesc: « Mamă, să vedem, poate viitorul soț al Anei e bun, să îl luăm și p-ăsta».

Nu mai vreau să zic, că iar mi-l fură cineva. Eu am mână bună la bărbați și dacă pune Anamaria mâna pe ceva trebuie să lupte să ia. Îl arăt mai târziu.”,  a explicat impresara.

Nu în ultimul rând, Anamaria Prodan a mărturisit că viața ei s-a schimbat radical datorită unei persoane dragi. Aceasta nu a vrut să spună numele ei, dar sunt șanse să fie vorba despre actualul ei iubit.

„Mie acum viața mi s-a schimbat așa, nu 360 de grade, ci un miliard de grade. Și cineva drag m-a învățat să trăiesc fiecare secundă a vieții la maxim, fără să mă mai gândesc la ce spune lumea.”,  a adăugat vedeta.

Citește și: Anamaria Prodan și Dana Roba și-au dat întâlnire la Timișoara. Ce mesaj i-a transmis impresara make-up artistului

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.