Ce spune atacatorul din Grădina Botanică din Craiova despre victimele sale. Emanuel, băiatul atacat pentru că și-a apărat iubita, s-a trezit din comă

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 30 iun 2023, 10:43

La scurt timp după ce a ucis-o pe Melisa și l-a înjunghiat de zeci de ori pe Emanuel, atacatorul a fost prins

Sursa: facebook, observatornews.ro

Băiatul care i-a înjunghiat pe cei doi tineri în Grădina Botanică din Craiova își regretă faptele doar pe jumătate. Îi pare rău că a ucis-o pe fata de 14 ani, dar nu același lucru poate spune și despre tânărul care, ieri, 29 iunie, s-a trezit din comă.

Autorul crimei din Grădina Botanică din Craiova a stat de vorbă cu anchetatorii despre fapta comisă și a făcut dezvăluiri incredibile. Emanuel, iubitul fetei ucise, s-a trezit din comă și cere să o vadă pe Melisa, fără să știe că nu mai trăiește.

Atacatorul din Grădina Botanică din Craiova și-a recunoscut faptele

La scurt timp după ce a ucis-o pe Melisa și l-a înjunghiat de zeci de ori pe Emanuel, atacatorul a fost prins.

Acesta și-a recunoscut faptele, dar susține că îi pare rău doar pentru Melisa, nu și pentru ceea ce i-a făcut lui Emanuel.

Ieri, 29 iunie, ca prin minune, după ce medicii au spus că sunt rezervați în ceea ce privește starea lui Emanuel, acesta s-a trezit din comă și a cerut să o vadă pe iubita lui, pe Melisa. În continuare, se află internat la Terapie Intensivă, dar există, totuși, o rază de speranță.

În timpul audierilor, adolescentul în vârstă de 17 ani, elev al Colegiului Militar din Craiova, a recunoscut tot ceea ce a făcut și a spus că a mers în Grădina Botanică întâmplător și că nu știa cine sunt persoanele pe care le-a atacat. Ce l-a scos din sărite a fost momentul în care Emanuel l-a întrebat de ce se uită atât de insistent la Melis.

Citește și: Răsturnare de situație! Criminalul din Craiova a trecut pe lângă Poliție imediat după ce a comis fapta. Ce au observat martorii

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Atunci, în urma unui schimb de replici, furia a crescut, și-a pus mănușile și masca pe care le avea în rucsac, de unde a scos și maceta cu care i-a atacat.

Prima dată, l-a înjunghiat de zeci de ori pe Emanuel, în zonele vitale. Apoi, s-a năpustit asupra Melisei, deoarece văzuse ce se întâmplate. Pe ea a atacat-o în zona gâtului, iar rănile au fost atât de grave, încât a murit în doar câteva minute.

Atacatorul susține că avea cuțitul în rucsac de un an

Atacatorul a precizat că uitase cuțitul în rucsac de un an  și că îi pare rău pentru fată, dar, în ceea ce îl privește pe băiat, nu e încercat prea mult de remușcări.

„I-a dat doi pumni, în falcă şi în stomac, şi el, atunci, a avut un acces de furie. Ce căuta cu cuţitul de vânătoare la el? A zis că e uitat de un an. 

A spus că-i pare rău pentru fată. Eu am rămas puțin blocat. Și doamna procuror și eu... Şi l-am întrebat: «Pentru băiat?». A spus: «Da, îmi pare rău și pentru el, dar mai puțin»”, a declarat Florin Ciocoiu, avocatul băiatului, conform observatornews.ro.

Citește și: „Mi-am pus mănuși, o mască și am scos maceta din rucsac”. Primele declarații ale tânărului de 20 de ani, care a atacat cu un cuțit un cuplu, în Grădina Botanică din Craiova

l și victime și urmează să îl ancheteze pe Emanuel, supraviețuitorul atacului. Atacatorul a fost arestat pentru 30 de zile.